sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Bella Fiorella -- kukkamekko pikkutytölle

Uusimmassa Ottobressa (3/2012) oli Little Roses -kaava pikkutytöille. Kuvatekstissä vinkattiin, että mekon voi tehdä ilman kaavassa olevia pintuck-taitoksia/laskoksia mitä ne nyt ovatkaan. Siis etukappale, takakappale, raglanhihat, kuminauha pääntielle (tunnetaan myös singoallana).

Jään vain haaveilemaan, kuinka ihanasti mekko laskeutuisi huomenaamulla esikoiseni yllä luonnonvalossa, mutta totuus on vähemmän harmoninen. Parempi siis ottaa suttuisia iltakuvia kaikessa rauhassa.

EDIT AAMULLA: Sain pikaisesti napattua tämän kärttyisästä lastenohjelmien katsojasta.Puuvilla on Michas Stoffecken yllätyspaketista (kyllä, olen kerran tilannut sellaisen, jossain vaiheessa viime vuonna). Se on Hamburger Lieben Bella Fiorella.

Tässä kuvassa ei ole oikeat sävyt, mutta tuollaisen pikku rusetin ompelin koristenauhasta, joka myöskin Michas Stoffeckestä. Osaisiko joku neuvoa, miten nuo päät saa sellaisiksi, etteivät purkaannu? Olisin ikikiitollinen vinkistä.


Ompelin mekolle, tai no oikeastaan alun perin muuhun käyttöön mutta hoksasinpa mätsäävän, tällaiset Ottobren Cinnamon-kaavalla tehdyt leggingsit. Kankaana ihanaa Hilcon campanelloa.

8 kommenttia:

 1. ihana mekko!!!!
  ja päät saat purkautumattomaks jos poltat niitä vähän, siis jos tossa on muutaki ko puuvillaa tai sit laitat liimaa siihen reunaan ihan pienen kerroksen, sinne päätyyn siis...

  VastaaPoista
 2. Kiva setti :)
  Nauhan päät kannattaa leikata viistoiksi, niin eivät purkaannu (ainakaan niin helposti..)

  VastaaPoista
 3. Ihana!
  Satiininauhat ainakin voi polttaa päistä niin ei purkaannu :)

  VastaaPoista
 4. Söpö mekko :)
  Mie annan vinkiksi myös sen et leikkaat nauhan päät vinoiksi, en oo koskaan polttamista kyllä kokeillu ees...

  VastaaPoista
 5. Ehtoisa,missä olet?Kaipaamme blogipäivitystäsi vapun kulijailuistasi!Jonkun mustanahkatakkisen liinatukan Gestapo-takissaan näin viilettävien pihalla :-o....

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...