maanantai 16. huhtikuuta 2012

Huhtikuista kasvua

Kuulen usein narinaa kevään hitaasta etenemisestä, mutta minusta hidastelu on ihan parasta. Kun tulee välillä räntää niskaan, ei kevät humahda huomaamatta ohi. Voi ihastella rauhassa kevään merkkejä...

Kuten vaikkapa tätä neonvärisenä hohtavaa syyshohdekukkaa...

 Tai tulppaanien nousevia hiippoja...(huom. reppanat ovat aivan sorassa).


Röyhähtänyttä ruohopäätä...
 Semionnistuneita pottitaimia...

No sitten löysin tänään marketista muscareita eurolla! Tässä valkoisia, jotka vasta odottavat kasvuun lähtöä. 
 Ostin myös keltaisia narsisseja, joita sai kuusi kappaletta 2,5 eurolla...Ilmeisesti pääsiäisen mentyä kukat eivät kiinnosta, vaikka nyt on paras aika laittaa ne ulos! Nämä eivät tosin näytä sinisten muscarien kanssa kovin kauniilta vielä, kun sysäsin ne lootaan, jossa oli talven ajan kanervia...Mutta kyllä ne tästä...

Pientä juhlan aihettakin on ollut, ja kotona on kauniita kukkia:


Seassa myös ihania jaloleinikkejä:


Ja makuuhuoneessa ruusuja.

Kyllä maltan odottaa kesää ihan rauhassa ja nautin tästä tavallaan vuoden parhaasta ajasta. Kesä on aisteille niin huumaavaa aikaa, että paljon jää huomaamatta.

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! Ja onnea, mitä ikinä teillä on juhlittukaan! :) Leinikit ovat aivan superihania, harmi, ettei niitä voi tarhassa kasvattaa!!

  Juurikin tänään kuljin kameran kanssa pihalla ja kuvailin myöskin tulppaanin alkuja, ihania esikkojen lehtiä, ensimmäisen kukassa olevan!!!!! sinivuokon!, lumen alta pilkottavia taponlehtiä ym... iiihanaa aikaa!!! Ja päätin laittaa omat puutarhasuunnitelmani blogin muotoon.. ehkä.. Voi olla että ajatus kuolee ennenkuin ennättää saada ilmaa siipiensä alle, mutta sepä olisi loistava päiväkirja itselle ja omille suunnitelmille! Mitä sitten, vaikka mitään loistokasta ei pystyisi esitelläkään! Sehän on kuitenkin pääasia että "sielunsa silmin" kykenee hahmottamaan oman pihapiirinsä 20 vuoden päästä... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :)

   Yritin saada jaloleinikin mukuloista (?) jotain viime kesänä. No eiväthän ne kukkineet, mutta arvaa mitä? Mokoma alkoi kasvaa uudelleen marraskuussa, kun oli aivan liian lämmintä!

   Voi jos perustat puutarhablogin, niin muistathan vinkata siitä! :) Joskus mietin, että oma blogi on sekava, kun siinä on kaikenlaista turinaa sekaisin, mutta kun toisaalta tavoitteena ei ole huikeat kävijämäärät (vaikka lukijat ovatkin kiva juttu), niin tämä tyyli sopii minulle.

   Siellä on kyllä selkeästi kevät pidemmällä kuin täällä. Tosin eilen suli etupihan kukkapenkki melkein kokonaan, jotain hiippoja sieltäkin kurkistelee :)

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...