maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kevättakki safarieläimistä

Tämän takin tekoa siirsin pitkään, mutta olen niin helpottunut sen valmistumisesta, etten taaskaan näköjään odota päivänvaloa...

Tai no lisätään alkuun näin jälkijättöisesti sovituskuva:Tässä se nyt on lätkäistynä keittiön seinälle, öh, askarrellun auringon päälle...(puhutaan taas kuvakulmista...voe huokaus).

Kyseessä on Ottobren Jänis-kaavalla tehty anorakki kuopukselle. Sekä päällinen että vuori ovat puuvillaa, sillä kyseessä on kepeä kesätakki.

Päälykangas on Free Spirit Fabricsin Zoo Menagerie Safari Green, jonka on suunnitellut Eleanor Grosch. Olen hankkinut sen syksyllä TiRiTomista. Ostin itse asiassa aivan eri puuvillaa, neutraalimpaa, mutta se olikin loppunut ja otin tilalle tätä. 


Kaveriksi tein JNY Designin trikoosta tähtipipon, joka mätsää ruskeaan ja tähtiin, joita on vuoressa. Vuorikangas on Michas Stoffeckesta.

Etuhalkio oli hieman kinkkinen, mutta kyllä siitä selvisin. Ohje oli vaikeampi kuin toteutus....vaikka ei tästä mikään ammattilaisen taidonnäyte tullut :P

Jos vielä aamulla hävettää, laitan parempia kuvia. Tiedän vaan, että on tulossa kiireinen viikko ja olen pantannut tämän tekoa niin kauan, että heti pitää henkäistä, kun tämä on valmis! Lopullisesti motivoin itseni miettimällä, mitä laitan kuopuksen ylle vapun aikoihin, jos onkin jo tosi lämmintä...

9 kommenttia:

 1. Upea takki! Aivan mahtavat värit tuossa kankaassa! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Just lisäsin vielä sovituskuvankin :)

   Poista
 2. Hurmaava takki. Ihanan värinen.

  VastaaPoista
 3. Ihana kangas. Nää takit on paha, paha, paha juttu, ku ne on avannut ovet puuvillojenmaailmaan. Ja aivan ihana toi sun otsikkokuva :)

  Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta! Musta puuvillat on yleensä ottaen keskimäärin paljon ihanampia kuin trikoot :)

   Poista
 4. Kiva on :) Ja puuvilla ON kivempi ku trikoo,ainaki ommella :)

  VastaaPoista
 5. Onpa hieno! Mulla oli pätkä samaa norsua tuossa viime vuonna, nlakortinkansia väänsin. Mulla menee niin, että kun on tarpeeksi trikoota ommellut, niin sit on kiva siityä puuvillaan! Ennen saumuria tuli ommeltua enemmän juurikin puuvillaa sattuneista syistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin nähdä niitä neuvolakortin kansia ja mietin, onkohan sulla takanapäin joku isompikin vääntö ko. kankaasta :) Se kun mulla edelleen odotteli. Nyt sitä ei kyllä jäänyt paljon ollenkaan, tosi tehokkaasti käytetty pala!

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...