tiistai 17. huhtikuuta 2012

Paitatalkoot jatkuvat

Ai kun noloa, multa tulee tänään kolme päivitysrykäisyä, mutta paidat ja pyjamat eivät sovi samaan kastiin :P Käytännössä on tullut tuhottua lisää tilkkuja ja viimeisteltyä keskeneräisiä ompelupisteellä lojuneita surautuksia.

Lätkin nämä taas vähän intohimottomasti olkkarin pöydälle keinovaloon mutrulle, ruttuun ja vinoon, mutta kyllä mää vielä jonain päivänä hinkkaan upeita luomuksiani fotarissa ;) Tai sitten en...

Alkuun jämätilkku kalastavia karhuja, joihin yhdistin kalastavien karhujen raidan, jota sain kangasvaihtareilta sopivan palan. Raidat ja kuvio ovat siis sävy sävyyn, ja tämä levottomuus ei musta t-paidassa haittaa.


Ai että mää tykkään extraleveistä kankaista, niin kuin nyt vaikka tästä vihreästä ruudusta; oon tehnyt 50 sentin pätkästä jo 116-senttisen puseron ja vielä jäi kangasta tähän lyhythihaiseen! Oujee. Ja kuosikin on niin kiva.


Sitten vielä peruspusero talvi-iloa (kylläpä tuo kaula-aukko näyttää kuvassa ihan pyllynreiältä, vai onko tämä joku psykoanalyyttisesti orientoitunut musteläikkätesti?). Tätä kangasta, kun en aiemmin ole esitellyt, saa Sampsukasta, itse olen pihistänyt tätä suunnittelija Leena Rengolta. Tykkään väreistä oikein paljon ja vaikka mua ei haittaisi talvinen kuosi kesäaikaan, niin tämä paita on sopiva varmaan syksyllä tai talvella. Katsotaan nyt, miten kuopus kasvaa, kun kontrollissa on laukattu kuukausittain jo puoli vuotta...


1 kommentti:

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...