lauantai 21. huhtikuuta 2012

Kireän Kotiäidin Pikavuohenjuustosalaatti

Tyttökavereideni kanssa nautiskelemme toisinaan illanvietoissa vuohenjuustosalaattia, joka on todella herkullista (ohje on alkujaan ystävältäni, en tiedä, mistä hän on tätä kehitellyt) ja aika ruokaisaakin. Koska kireät hermoni eivät riitä normaalioloissa sitä väsäämään, kerron tässä Kireän Kotiäidin Pikavuohenjuustosalaatin ohjeen. Sekin on hyvä. Referoin vielä loppuun tyttöjen illan salaatin.

vihersalaattia (esim. ruukullinen lehtisalaattia...tai vaikka jääsalaattia)
paketillinen kirsikkatomaatteja
puolikas kurkku (laita vaikka kokonainen, jos fanitat...)
pötkö vuohenjuustoa
cashewpähkinöitä (mitä runsaammin, sitä ruokaisampaa salaatti on)
balsamicoa
hunajaa
(punasipulia)

Pilko tuoreainekset kulhoon. Kirsikkatomaatit puoliksi, kurkkuviipaleet neljäsosiksi jiiänee. (Liian pieni sirpostelu vie vihanneksilta makua, isompia köntsiä tökitään nirsommissa piireissä inhoten haarukalla.)

Paahda cashewpähkinöitä hetken pannulla parantaaksesi niiden makua. Tee salaatista annoksia: lado tuoreainesten päälle vuohenjuustolohkoja ja cashewpähkinöitä. Pirskottele päälle balsamicoa ja hunajaa.

Tällaiselta näyttää Kireän Kotiäidin versio (tässä versiossa aika läskisesti cashewpähkinöitä...):Tyttöjen illan versiossa punasipulia ja kirsikkatomaatteja paahdetaan ja samoin vuohenjuustoviipaleet käyvät uunissa. Balsamicosta ja hunajasta tehdään kastike. Jos aikaa on enemmän, voi kokeilla tätä -- kypsennetty punasipuli on kyllä ihana lisä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...