tiistai 28. tammikuuta 2014

Twerk it

Ahhahhaa, en kestä. Olen katsellut harrastuspuuhissani pitkään teinityttöjä, joilla on kuviollisia ysärihaaremihousuja. Vaikutelmaltaan lopputulos on kuin yhdistäisi teinivartalon yläosan kypsemmän tamman alaosaan, housut kun muhevoittavat takapuskuria.

Sen verran terävä olen, että tajuan nuorten mukailevan muotia. Vissiin kuviohousut ovat edelleen ihan in. Jostain irvokkaasta mielijohteesta sain päähäni ommella itselleni urheiluhousut kuviollisesta kankaasta yhdistettynä löysään yläosaan. En osaa sanoa, onko hit vai miss, mutta ainakin naurattaa.

(Samalla totean hieman surumielisesti, että se aika on ohi, jolloin pystyi luontevasti trendejä seuraamaan. Onko ylitetty se raja, että trendit näyttävät vain naurettavilta ylläni. *niisk*)

Trikookangas "Kaakeli" on Majapuulta, valkoinen lörppötrikoo Löytö-Palan alelaarista. Leggarikaavan mukailin Henkkamaukan trikooleggareista ja tulipa makia malli. Paita on Ottobren Square ilman hihoja. Reunojen rullapäärmäykset vielä puuttuvat, kun piti päästä mallaamaan.


Kyllä oon katu-uskottava, oonhan, oonkohan?Pakko testata käytännössä, ratkeaako haarat, kun asetutaan alas ja ryhdytään lannevatkauksiin...Nnngh...En kestä.Ja tästähän voi ottaa malliksi vaikka kivat pikku iltajumpat.


6 kommenttia:

 1. No täydestähän ne menee! :D Muakin imartelee nykyään enemmän se tiukka alaosa läydällä yläosalla, ei toisinpäin. Jos nyt imartelee mikään tiukka.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D

   Omalla reisivarustuksellani alaosan tiukka vastaa silti vaikutelmalta toppahousuja. Mutta ei tee mitään! Siellä ne lihakset (niin mitkä?) vaan pullistelee!

   Poista
 2. Hienot on! Trikoot siis. Ja kauhea ikävä tuli dancehalltunnille. Vaan mahdankohan olla jo liian vanha, selkähän siinä menisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pikku dancehall-sessio pitää varttuneemmankin tamman ratsailla!

   En itsekään mikään 17-vuotias neitsyt enää ole. Toisaalta ehkä mulla onkin siksi tää haaremihousukompleksi.

   Poista
 3. Älä välitä, haaremihousut on rumat! Ainaskin tällasen vanhan tädin mielestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo mutta se onkin vanhuuden määritelmä, kun ei enää tajua kaikkia hienoja trendejä! ;)

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...