tiistai 20. maaliskuuta 2012

Keijuneito paidaksi



Tätini esitteli joku aika sitten ostamansa paidanrutaleen, josta aikoi piirtää kaavaa. Eilen sain kyseisen kaavan käsiini ja lähdin heti kokeilemaan.

Tässä ensimmäinen versio, Ikasyrin mielettömän pehmeästä Keijuneito-trikoosta tehty pusero, sillä mulla oli vain 70 senttiä tätä trikoota, vaikka tätini tunikaan menisi enemmän.

Tässä netistä pöllitty lähikuva Keijuneito-kuosista, mutta kuva taitaa olla Ikasyrin ja tuskinpa huonoa tykkäävät, kun kuosin tässä esittelen:






Kuosista tulee mieleen lapsuuteni, joten haaveilin sitä itselleni ja vaihdoin sitten kangasvaihtareilta (kankaan suunnittelija jälleen kerran Leena Renko). Neidon mangasilmistä en niin välitä, mutta muuten kukkaismeininki on mieleen.

Yhyy, kun otin kännykkäkameralla näitä kuvia, ikäkriisi aktivoitui. Lasten myötä kadonnutta vyötäröä kaipailen :/ Muuten oon kyllä riski neiti!

5 kommenttia:

  1. sitä kadonnutta vyötäröä kaipailen minäkin... kiva tietää, et muutkin kaipailee...
    ja ihana paita - itse odottelen tuota kangasta saapuvaksi perjantaina! maltan tuskin odottaa :)

    VastaaPoista
  2. Ihana!! Ja tosi hyvältä näytät, usko pois!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Riika! Ja voit uskoa, että kyllä koitin parhaani tälläytyä sopivaan kuvakulmaan :)

      Poista
  3. Voi vitsit, meilläkin tytär tuossa meinasi ehdottaa, että josko äidillä olisi neljäs vauva vatsassa! Huh, totesin siihen vain, että olen syönyt liikaa! :D :D

    Ei murehdita turhia, hoikkia likkoja sitä tässä ollaan kuitenkin!! :D :D vaikkahan 10vuodessa on tullut 10 lisäkiloa.. ;-)

    Kivan näköinen paita! :)

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...