keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Terassin tekoa

Ehkä tämä on ulkopuoliselle hieman tylsää, mutta meikäläinen on kovasti tyytyväinen viime viikolla valmistuneesta terassista. Vaikka edellinen, joka suuntaan vinoon viettävä ja voikukille mainion kasvualustan tarjoava betonilaattaterassi olikin omalla tavallaan uniikki, jotenkin tuntuu silti erityisen lämpimältä lämpökäsitelty puu paljaiden jalkojen alla. Hieman ehkä jää ikävä telakkana toimivia laattoja, joiden päältä mauriaiset, jotka tykkäsivät pesiä laattojen alla, lähtivät morsiuslennolleen.

Elämä on kyllä kallista, sanoisin, ja niin myös terassi.

En ole koskaan oikein raskinut panostaa valmiiksi kukkiviin kukkiin, mutta uuden terassin kunniaksi laitoin daalioita/joriineja.Alempana myös särkyneensydämen valkoinen muoto "Alba" sekä kotkansiipisaniaisten kanssa varjossa elelevät kuunliljat.4 kommenttia:

 1. Voi apua sentään, kun näyttää kauniilta. Meillä taitaa olla aika samanlainen värisilmä kukkakauneuden suhteen, niin herkullisen sävyisiä kaikki :) Varsin hieno on terassikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minä oon aika romanttinen kukkamaun suhteen... :P Ehkä se on sitä romanttisuutta, jota ei ilkeä muualla ilmaista! Hih.

   Poista
 2. Minä odottelen innolla miltä meidän terassi tulee kohta näyttämään kun mies tekee siihen valokatetta :) 30 neliötä on kohta katettuna niin johan kelpaa oleskella!

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...