perjantai 7. kesäkuuta 2013

Eteisremontti

Kun alkuperäiset 60-luvun muovikoukut alkoivat rapsahdella ja pikkuinen koppero oli aina hujan hajan, päätin, että nyt pitää ehostaa eteistä.

Toteutukseenhan meni vielä lähes puoli vuotta aikaa, mutta tässä se nyt on.

Laitettiin samaa lintuhahmoa eteiseen mitä olohuoneessakin on, eri kuviona vain. Nämä paperitapetit korostavat muuten aika tavallisen momokotini muotoja, esimerkiksi nyt tapetti kehystää tätä kaunista pientä ikkunaa.

En jaksanut metsästää alkuperäisiä naulakoita enempää, koska vanha muovi olisi joka tapauksessa hapertunut. Nämä ovat Ikeasta ja voi olla, että avainnaulakon alle tulee vielä toinen naulakko.


 Alppiruusu muuten kukkii.Olen usein haaveillut rintamamiestalon porstuasta ja sinne laitettavista pelakuista. Koska en asu rintamamiestalossa enkä varmaan tule asumaankaan, laitoin tänään takaisin paikalleen laitetun naulakon päälle kaipaamani pelakuun. Joskus pitää vähän soveltaa.

Naulakko lienee alkuperäinen.
7 kommenttia:

 1. Hienoa!!! Tarkoitan sekä eteistä, kuvia että kukkia.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis tapetti, vaikka onkin kuosiltaan semmoinen, että meidän kotiin se ei sopisi. Silti jaksan niitä ihastella muiden kodeissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin usein ihastelen juttuja, joita en omaan kotiini haluaisi tai jotka eivät sinne sopisi, ja värejä, jotka eivät ole omia lempivärejäni mutta ihania toisilla (violetti) jne... :)

   Poista
 3. Onpa hienoa tapettia, tosi kauniilta näyttää :) Ja miten mahtava pelakuusovellus! Kuinka kummassa en ole tullut tuollaista ajatelleeksi? Meillekin mahtuisi jotain kukkaa aivan hyvin tuulikaappiin ja valoakin tulisi ulko-oven ikkunasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiminnan naisena varmaan nopsasti saat kokeiluun ;)

   Poista
 4. Ihana tapetti! Eteisestä tuli mahtava =)

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...