maanantai 20. helmikuuta 2012

Sitä sun tätä: remonttia ja pari ompelusta

Tehdäänpä vanha kunnon sekapäivitys eli oksennetaan tähän nyt sitten vähän sitä sun tätä. Olo on muutenkin väsyneen houreinen, joten sopii hyvin olotilaan.

Flunssa on pyrkinyt niskan päälle. Ei ole päässyt, muttei oikein lähtenytkään. Olo on väsynyt ja tunkkainen. Kotona tapahtui pitkästä aikaa remonttirintamalla: kuopuksen tuleva huone sai seinään väriä. Lapsilla on sen verran ikäeroa ja ehkä sukupuolikin hieman vaikuttaa, joten työhuoneesta tuli nyt sitten toinen lastenhuone. Ei tarvitse varoa niin paljon askartelujen ja muiden pikkulelujen kanssa.

Sisustukseen mulla ei ole mitään älyttömän suurta visiota, mutta tyttärelle pitäisi hankkia sänky-pöytä -yhdistelmä eli puolikorkea sänky, johon saa pöydän ja hyllytilaa. Olen yrittänyt etsiskellä käytettynä, mutta vielä ei ole lykästänyt. Isosiskolta lähtee siten Muuramen Jolla-sänky (aikoinaan lehti-ilmoituksella 40 eurolla) ja lipasto (lasten isän kodista) kestovaippasäilytystä varten. Yhden tyynyn ehkä ompelen ja naulakko pitäisi jostain bongata. Paikallisesta kehitysmaakaupasta hain kukille katosta roikkuvia koreja, ettei kuopus yltäisi niihin. Projektista lisää, kunhan valmistuu.

Vielä pari ompelusta:Tässä LiandLon bulldog-jerseystä tehty pyjama kesäksi. Sain kangasvaihtareilta palasen, joka riitti juuri ja juuri koko pyjamaan, kun vaan tein lyhyet hihat. Tämä kangas ei ole missään vaiheessa ollut suosikkini, mutta tykkään sen isosta kuvasta ja kuosistakin kyllä pyjamana. Olen siis tyytyväinen, vaikka kokonaisuudesta ei tullut aivan niin siisti kuin olisi voinut, laiskuuttani ja väsyneisyyttäni en oikaissut pääntiehen jäänyttä pikku ryppyä, ja lahkeissa näkyy väsyhorteessa surautetun vikasaumuroinnin purkamisjälkiä. Mutta hei, ainakin purin.Tässä jo jonkin aikaa marinoitunut LiandLon Peukaloliisa-tunika. Tykkään ja en tykkää kankaasta. Värimaailmaltaan se on melkoinen yökkäys, mutta samalla hieman rock, esimerkiksi tykkään noista pienistä punavalkomustista pääskysistä. Tykkään myös edelleen satujen käyttämisestä kuoseissa, mutta ton Liisan ulkonäöstä en piittaa. Mietin pitkään, miten yhdistelisin tätä, mutta loppujen lopuksi lienee paras yksinkertaisessa toteutuksessa. Kankaan sain kangasvaihtona Kangashamstereista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...