sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Rakkausnorsu

(Oho, olin epähuomiossa lähettänyt kuvat tänne blogiini ennen aikojaan, vaikka tarkoitus oli lähettää ne puhelimesta sähköpostiin. No, tässä uusi yritys kerronnan kera.)

Kankaaton kuukauteni jatkuu tytönvaatteiden merkeissä. Oikeastaan värit ovat niin hempeitä, että pahaa tekee, mutta vaikkapa farkkujen kanssa varmaan aivan kivoja.Tässä Ottobren Ines-kaavalla (6/2010) tehty pusero tai tunika. Tosi tyttömäinen malli ja soveltuu minusta "poikamaisten" kuosien käyttöön hyvin. Kangas on Hamburger Lieben Elephant Love ja hankittu Lieblingsstückestä. Helmassa on hauskat rypytykset, joista yksityiskohta tässä:Punapilkkunauha on Michas Stoffecken yllätysnauhapussista.

Olen tehnyt myös Lieblingsstückestä hankitusta velourista leggingssit, jotka varmaan sopivat prinsessameiningistä tykkäävien tyttöjen alaosaksi, mutta taitavat meillä mennä vähän neutraalimman yläosan kanssa:Jokohan tässä uskaltaisi laittaa telkkarin päälle, että alkaisi valvoa vaaleja...

2 kommenttia:

  1. mä en oo uskaltannu tuosta iineksestä tehä - jotenkin vaikuttaa ihan lian tyttömäiselle meidän (mun) makuun... mut kait sitäkin vois kokeilla johonkin noista poikamaisemmista kuoseista - työkalut...? nuo nauhat tekee tuosta kyl kivan (noi hihat taas lähinnä pelottaa :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, entä jos teet johonki muuten suosikkikaavaan Ineksen helman "pykälät"? Kaavastahan on helppo kattoo, miten ne soveltaa, mutta jos sulla ei oo sitä lehteä, voin selittää...Ei oo vaikea. Sinänsä Ines on päällä itse asiassa oikein kaunis eikä nuo "puhvit" oo livenä niin pahat. Vois olla just jonku neutraalimman kuosin tai vaikka raidan kanssa aivan jees. Uskallan kyllä ite kokeilla uudelleenkin, mietin vaan vähän tarkemmin, tuleeko liikaa sokeria :) Tästä kyllä tykkään, kaikesta imelyydestä huolimatta, ehkä kun nuo norsut on vähän hippihenkiset :D

      Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...