sunnuntai 26. helmikuuta 2012

1-vuotiasarvonta tulossa...

7.3. tulee kuluneeksi vuosi blogin aloittamisesta ja koska olen vielä kotosalla puhumattakaan siitä, että sosiaalinen elämäni on vauvavuoden vuoksi jotakuinkin näivettynyt, voisin hyvinkin piristää itseäni ja lukijoitani arvonnalla.

Mutta koska blogini on varsinainen sillisalaatti erinäisiä puuhasteluja (ja lukijani eivät välttämättä ole edes kiinnostuneita niistä vaan seuraavat horinoitani silkasta pinttyneestä tottumuksesta), en vielä ole päättänyt, mikä olisi mieluisa palkinto. Voin laittaa pari kolmekin vaihtoehtoa, mutta kysynkin: mikä olisi sopiva arpajaisvoitto? (Rajaan pois vain sen, etten ala nyhertää mitään itse. Mulla on viimevuotinen käsityöhaastekin vielä suoriutumatta. Käsityöhaasteessa pitää tehdä jotain viidelle kaverille. No toisaalta vasta yksi niistä on vastannut itse haasteeseen, joten aikaa on...)

Tämä on nyt tavallaan tietenkin samantyyppinen juttu kuin jos haastattelija sanoisi haastateltavalle, että keksi itsellesi kysymys ja vastaa sitten siihen, mutta toisaalta...Muuuutta...Blogillani on niin kohtuullinen määrä lukijoita, että voittomahdollisuudet ovat hyvät. Sopii siis ehdottaa, ja lopputulos on juuri sitä, ei yhtään sitä tai jotain siltä väliltä!

2 kommenttia:

  1. käsityötarvikepaketti :) voi olla ihan mitä vaan, vaikka lankoja (ompelulangatkin käy ;)), vetskari - ihan mitä vaan :)

    VastaaPoista
  2. Juu, peesaan edellistä, vaikka nauhaa, nappia, sekalaista! :)

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...