lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kuuma pottu

Viime päivinä en ole osannut keskittyä harrasteluun ja syy on tässä:


Toisinaan pieniin hetkiin keskittyminen syö valtavan määrän energiaa. Ehkä se on turhaa tai sitten jopa välttämätöntä valmistautumista.

Tämä kurkkaus blogini ulkopuolisiin harrastuksiini siksi, että housut ja solmuke ovat itse ommellut! Kangas on Löytö-Palasta ja ohje Modasta reiluin muokkauksin. Olen tosin ajatellut ommella muokkaamattomalla kaavalla jossain vaiheessa työhousut, niihin yritän saada numeronkin mukaan.

Näiden pöksyjen esikuvana on 20-luvun zoot suit.

Nyt on aika tasoitella adrenaliinit ja käydä levolle. Kisoista tärähti pronssia ja hyvältähän se tuntuu! Kengät kätkevät muuten sisäänsä teipatun nilkan. Se pyörähti maanantaina ja viikko on mennyt nilkan kuntoa jännätessä...


6 kommenttia:

 1. Pirteä asu ja mahtavat onnittelut hienosta sijoituksesta!

  VastaaPoista
 2. Onnea! Ja hienot pöksyt! Sulle on mun blogissa ekohaaste, vastaa jos ehdit tai haluat tai jaksat.

  VastaaPoista
 3. Hei
  Tulin tänne PPOI ryhmän kautta, lisäsin itteni lukijaksi, täältä löytyy paljon inspiraatiota. (Jos vain ehdin lukea pikkuriiviöiltä) Komppaan edellisiä: Onnea mitalista. Yhtään en vain lajia tiedä, mutta oli laji mikä hyvänsä niin mitälisijoitus on hieno asia. Jos saan kaksi arvausta lajista niin 1. pelleuimahyppely 2. fitness/aerobic (kun kerran asuun kuuluvat kengät) Taikurien sm-kisat suljin pois, kun näytät kuitenkin olevan kuvassa pukuhuoneessa ja taikureilla olisi varmasti paljon hienompi lämpiö:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *hirn* Hyviä arvauksia, ja kakkonen meni lähemmäs. Kyse on katutanssista.

   Oikein lämpimästi tervetuloa blogin lukijaksi!

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...