tiistai 18. joulukuuta 2012

No tietenki kustoo eli Cousteau-pipo

Veli toivoi pipoa joululahjaksi ja aattelin, että värkkään sille jonkun yksinkertaisen kirjoneulehärdellin. Äiti siihen leikkasi väliin että haloo, sen pitää olla kustoo!

Cousteau-pipo on kuulemma kuuminta hottia ja kaikki miehet haluaa sellaisen. En tiennykään, mutta tuumasta toimeen...Katselin netistä sieltä sun täältä ohjeita, mutta tää taitaa olla selkein.

Kun nyt sitten rupesin nyhertämään pipoa, herätti se miehissä yllättäviä tunteita. Työpaikalla miehet kiinnittivät erityistä huomiota pipon designiin (jota minä en puusilimänä osaa sen kummemmin arvostaa) ja arvioivat myös sen värin varsin soveltuvaksi miehisiin koristautumistarpeisiin. Aktiivisia suunnitelmia pyytää jotakuta neulomaan samanlainen alkoi kuulua. Kotona jatkoin Dexterin parissa, kun sovituksen yhteydessä alkoi kuulua vähemmän hienovaraisia vihjeitä, kuinka oma kustoo olis, suoraa lainausta käyttäen, "makia".

Ottaa nyt miehistä selvää?

Tässä se "komistus" nyt on:


Ja mageintahan koko laitoksessa ovat nämä kavennukset, joita on viisi eri puolilla päätä, hieman niin kuin tähden sakarat.

Trenditietoisimmat miehet varmaan käyttävät tätä kuin juutalaiset kipaa, päälaella keikkuvana, Cousteau-tyyliin. Pakkassäällä tiedostavampikin trendipelle varmaan alistuu ja hilaa taitosta alemmas, jotta korvannipukat pääsevät villoihin.

Tämä kutale on ihan vaan seiskaveikkaa, vaikka blogeissa kovasti merinovillaa kehuttiin sen kutiamattoman laadun vuoksi. Itseäni huvittaisi ommella tänne vielä fleecerinkula alle, mutta en ole vielä kokeillut, voiko tätä lepotilassa kondomimallista pipoa (se on aika pimakka ja venyy sitten päähän laitettaessa) venyttää fleecevuorta ajatellen.


Saa valistaa tässä Cousteau-asiassa! Mikä tässä oikein on se juttu? Onko mulla mennyt muitakin Trendejä noin vain ohi?

6 kommenttia:

 1. Mäkään en ole kovin valistunut miespipo-jutuissa, mutta olen omalle miehelle pari vuotta tehnyt vastaavanlaisia hänen pyynnöstään. Virkkaamalla tosin, kun ei nuo puikot pysy käsissä.

  Eikä mies edes ole mitenkään trendien perään, joten äkkiä veikkaisin että malli on vaan miehen silmään miehekäs tai jotain? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kun tarkemmin ajattelee, trendikkyys ei taida tässä ollakaan se kovin juttu. Ei munkaan kuustooraati mitään trendivainuista ole, kunhan vaan miellyttää silmää. Ehkä jostain alitajunnasta silti löyhähtää myönteisiä mielleyhtymiä... :)

   Poista
 2. Minäkin olen joku antitrendipelle kun mun silmään tuo on ihan peruspipo, mutta onhan se peruspipo aina sentään juuri sitä! Eli muodissa. :D

  Hyvää joulun aikaa näpsäkälle neulojalle!!

  VastaaPoista
 3. Mustasta seiskaveikasta tehtynä tulee supermakee, ja sit tietty sellaisille teini-ikäisille se pitää tehdä siitä seiskaveikan pinkki-turkoosi-lime-oranssi-kelta hässäkästä, siitä mistä tulee kuulema sika makeet tumput ja villasukat. Itselleni tein pari vuotta sitten, kun vielä pystyin neulomaan, punakirjavasta nallesta tuollaisen ja täytyy sanoa, että se on tuo pipon malli. Tuo malli vaan istuu päässä kuin, noh, kuin se mainitsemasi varmuusväline :-D Pikkuisen joutuu noitten silmukkamäärien kanssa säätää lankoja vaihtaessa, mutta kun tuo malli on helppo muuten, niin ei noi silmukkamuutokset mitään ylimpää matikkaa ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, silmukkamäärien kanssa minäkin pähkäilin. Minusta coolein olis varmaan just musta, mutta tämän kanssa päädyin vihreään lopputulokseen, kun veljellä on ruskea takki ja vihreät silmät :)

   Enpä tiennytkään, että se monivärinen seiskaveikka on suosittu teinien keskuudessa! Mulla ois sitä vajaa kerä :P

   Poista
  2. Jos mie muistan niin miepä kuule otan kuvan noista teini-poikaseni tumpuista ja laittelen omaan blogiini kuvan. En ole tainut niitä sielä esitelläkään, kun valmiiksi saatuani poika otti ne heti käyttöönsä. Ja laitampa sen punaisen kustoonkin kuvan, kun taidan tietää mistä kuvakansiosta se täältä koneelta löytyy. Entisestä blogista kun ne kuvat kesällä katosi, niin en voi sinnekään linkittää.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...