sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Gum Drop Pillow -rahit

Kotonani on kellari. Kellari on ennen kaikkea romun säilytystila, mutta myös harraste- ja telkkaritila. Se on muokkautunut ja muokkautumassa hiljalleen viihtyisäksi paikaksi. Kellari on yleensä aika karstaisessa kunnossa, mutta se herättää myös runsaasti kateutta ja ihailua. Kun kodit sisustetaan kliinisen kauniiksi paikoiksi, rönttätilaa ei ole. Kellarissa on tilaa olla ja puuhastella, jättää keskenkin.

Täysin ikkunattomana luukkuna tila on hyvin pimeä, joten nämä ompelukseni kuvasin niille vieraassa ympäristössä olkkarin lattialla. Ne eivät ole ollenkaan kotonaan täällä, joten kuskaan ne pian takaisin kellariin...Siellä, pimeässä tilassa, tarvitaan värejä.

Nämä pallerot ovat virallisesti tyynyjä (kaavana Polinkasta tilattu Gum Drop Pillow, Amy Butleria), mutta ainakin jos tekee isomman, kaksikymmentäneljätuumaisen vaihtoehdon, nämä ovat oikeammin huonekaluja. Varsinkin, jos täyttää jämäkällä täytteellä.

Tässäpä onkin erittäin hyvä kierrätysvinkki, etenkin, jos saa kierrätettyä vielä tähän vaadittavat kaksi metriä kangasta (per yksi rahi). Täytin nämä nimittäin osittain kaikella sellaisella lumpulla, mitä ei peiliin katsoessa enää voi kuvitella kierrättävänsä. Kaavan hienostunutta muotoa saa tosin kaikista parhaiten esimerkiksi vanulla esiin, joten laitoin rahin päälle kahden pussin verran myös vanua. Gum Drop Pillow nielee tavaraa sisäänsä kuin Moolokin kita, joten saa varautua sullomaan sinne eräätkin kalsarit ja porokuvioneuleet. Ja oma tasapainottelunsa on myös siinä, ettei täytä tyynyä liian raskaaksi, tai kevyesti, koska kevyt lussahtaa todellisessa käytössä.

Kankaat ovat Polinkasta, Art Gallery Fabrics / Pat Bravo / Hyperreal Garden.Noin muuten voisin sanoa, että mukavatkin asiat tuntuvat velvollisuuksilta ja pakoilta, veto on loppu. Kaikenlaisia ajatuksia muhii mielessä, mutta palailen niihin toisessa kirjoituksessa.


3 kommenttia:

 1. Ah, miten syötävän suloisia ja herkullisia! Hienot!

  VastaaPoista
 2. Jotakin vastaavaa on ollut ajatuksissa lastenhuoneen istumapaikkapulan lievittämiseksi. Nämä sinun versiot on aika ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Niin ja sympatiani siitä jutusta, jonka kirjoitit sienipaikkapurkaukseeni :P

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...