maanantai 19. joulukuuta 2011

Tuunaa oma marimekkosi -- syöttötuoliMää en ole mikään erityisen luova tuunaaja, mutta vanha syöttötuoli oli päässyt sen verran irstaaseen kuntoon, että oli pohdittava, heitänkö sen menemään vai teenkö sille jotain. Ja vaikken käytännön ihme olekaan, en ole myöskään niin puusilimä, ettenkö tajuaisi uudelleen päällystämisen olevan harkinnan arvoista. Syöttötuoli kun oli päällystetty pastellisella kankaalla, jonka edellinen syömäri oli purrut ja repinyt irti niin, että vaahtomuovi tursusi tuolin selkänojasta.

Ihan tyylipuhdas suoritus tämä ei ole, koska vahakangas on ostettu uutena (Marimekon Purnukka, Erja Hirven vuonna 2008 suunnittelema) ja on taas sininen eli fiksaatiovärini sisustuksessa, mutta tähän "trendikkääseen" pyökkiin ja sinisävyiseen alakertaamme se on oikein passeli. Kohdistin mustikkapurnukan selkänojaan ja leikkelin sopivat palaset, ammuin niittipyssyllä kohdilleen ja se oli niinkö siinä.

Huomatkaa, että muita vauvaperheitä lohduttaakseni en siistinyt syöttötuolia vaan se on kivettyneessä soossissa -- näin vauvat syövät kaikkialla, ei aihetta epätoivon alhoon. Kaikki hinkkaus on pois omasta laatuajastasi, mieti sitä seuraavan kerran, kun siisteyskirppu puree sinua. Tänne saa kyllä tulla siivoamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...