keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Tähtimania

Joulukoristeissa on yksi heikko kohta: joulutähdet. Niistä tykkään tosi paljon. Niitäpä löytyykin kotoa kokonaista neljä kappaletta, vaikkei niitä poltellakaan ympärivuorokautisesti vaan yritetään olla järkeviä ja pitää päällä silloin, kun ollaan nautiskelemassa niistä.

Kakkossijalla ovatkin kynttilät.

Ja miksikö kirjoittelen yhtäkkiä joulukoristeista? No siksi, että olen hoitanut potilasta kotona ja pääni on pehmennyt. Jos joku ehdottaisi mulle sillä hetkellä, kun tuijottelen kahvikuppi kädessä ikkunasta ulos ja syksyn työkiireet ovat alkaneet valua ulos elimistöstäni samalla kun tekemättä jääneet hommat maistuisivat yhtä lailla kuin kylmä kaurapuuro ja viinimarjat krapulassa (olen kokeillut), että jäätkö kotiäidiksi vaikka kymmeneksi vuodeksi, varmaan henkäisisin, että vain jos saan kokea vielä esimerkiksi kymmenkunta raskautta ja synnytystä ja yhtä monta koliikkia. Tarkoitan vain, tuntuu ihanalta olla kotona, kun kotona on valoa, kun on ollut syksyn ahkera, kun kahvi maistuu hyvältä, kun lapset on kivoja ja kauniita ja vaikka ne huutaiskin...

Ehkäpä joulumieli onkin hiippaillut tajuntaani!

Päivänvalon kunniaksi esittelen talouden tähdet.

Olohuoneen vaalea kaunotar.


Makuuhuoneen mystinen valaisija.


Ja jotain sängyn päältä bongattua.

Tyttären punertava tähti.


Pojan vihreä kaunotar.


Muistutan taas arvonnastani, jossa voi voittaa mieleisensä korun! Arvonta kestää ensi maanantaihin saakka. 

4 kommenttia:

  1. Vaan paras tähti näyttää olevan eka kuvassa lattialla =)

    VastaaPoista
  2. Olohuoneen kuvassa minäkin huomasin ensimmäisenä pellavapäisen lapsen eli vaalea kaunotar, kunnes muistin, että puhuit valotähdistä, jolloin vasta havaitsin ikkunan valotähden :-)

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...