keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Arpajaismainostusta

Kamuni Laura järjestää blogissaan arpajaiset ja saadakseni kolme arpaa mainostan arpajaisista omassa blogissani.

Itselleni ei kuulu pöllömpää. Kotikirppiksellä on käynyt kuhina ja lumppupino pienenee. Mulla olis jokuset kengätkin vielä. Nyt on huutiksessakin lykästänyt jee jee jee.

Maailmantuskaa on vähän ollut, mutta se ei suuremmin liity puuhasteluun. Olen kutonut ja leikellyt tyttären tunikaan kangasta.

Mietin myös, että jos itse järjestäisin arpajaiset, mitä mahtaisin arpoa? Pottuja? Eei, ne on mun palstalla vähän ruttosia. Kukan siemeniä? No joo, voisin arpoa siemeniä, mutta ei kuulosta kovin hitiltä. NO MITÄ SITTEN???!!! Mun blogiteemat ei taida olla kovin seksikkäitä :/ Mun pitää alkaa vissiin kirjottaan äkkiä muodista!

2 kommenttia:

  1. ÄLÄ ALA!
    niitä on jo ihan tarpeeksi. Mää voisin ainaki ottaa niitä kukansiemeniäki :) Ja voithan sää laittaa jonku ompelujutun palkinnoksi!

    VastaaPoista
  2. Hih, no toivottavasti ei sitä päivää nähdä, kun meikäläinen veivaa muodista...Vaikka en tarkoita kyllä paheksua muotifaneja.

    Olishan varmaan jotku ite tehdyt kukkarot oikeesti aika kivoja palkintoja, jos nyt joskus innostuu kukkaron tekemään...Mulla jäi siitä tyttären mekosta sinipohjaista puuvillakangasta ja nyt tunikasta on jäämässä vihreetä ja sellasta fuksiahippikukkaa. Se fuksia ois aika muikia. Katotaan nyt...

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...