tiistai 16. lokakuuta 2012

UFO-ompeluja haasteviikolla

Tässäpä sarja UFOja eli keskeneräisinä lojuneita ompeluksia. Meneillään on kisa keskeneräisten loppuunsaattamiseksi, tai no siis kilvoittelu itsensä kanssa, mutta ajattelin kirittää muita näillä kuvilla. Pahoittelen, että kuvat ovat ankeita. Kaupunkini on sysipimeä ja minä valoisan ajan töissä.

Sanonpa silti, että vaikka ovatkin peruspaitoja, nämä ovat todella suloisia. Sammakkopusero kun on Znokin kankaasta (kangasvaihtarit) ja Punahilkka Lillestoffin (Sampsukasta), ja niin Znok kuin Lillestoffkin ovat hirmu laadukkaita.

Vihreä apilapusero on muuten kivan värinen (vaihtareilta, lienee Michas Stoffecken interlockia). Olen käyttänyt kaavana Ottobren Kärryä ilman huppua, ja se on todella kivan näköinen päällä, ja siisti ommella.

Voin tunnustaa, että kellarin pukeutumistilan lattian sijaan haluaisin näyttää vaatteet lapsen päällä. Lapsi tutkisi sohvalla jotain puulelua, hänen hiuksensa hohtaisivat kultaisina ikkunasta siivilöityvässä auringonvalossa, taustalla näkyisi hieman taidegrafiikan lehdykkäistä huokumassa kulttuurikotimme tunnelmaa ja jossain sivummalla höyryäisi kaunis teekuppi kera hedelmävälipalan.

Mutta todellisuus on kellarin lattia, kyllähän sen turokin tietää.

Tämä on odottanut tammikuun alusta saakka. Hannan Kankaan Kioskikissa-velourista leikattu tunika. Keltainen rupesi tökkimään, mutta lapsi pitää kissoista kuin hullu puurosta. Tykkääköhän hullut puurosta. Jos olisin hullu, tykkäisin ennemmin juustosta. Mutta jätetään nämä filosofiat tältä iltaa, juttujeni taso korreloi unentarvettani.

p.s. Ulkoteemana on tällä hetkellä puiden kaato ja ensilumi, sisäteemana vasta tehty oikein mehukas punajuurikakku. Jaan sen reseptin varmaan piakkoin!

2 kommenttia:

 1. voihan UFO:t...
  nää on jokatapauksessa ihanan suloisia! erityisesti nuo miksun apilat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks :) Miksuilla on omat faninsa! Mää en ole ollut toistaiseksi laadusta ihan vakuuttunut. Mustakin tää väri ja kuosi on kyllä söpöä.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...