perjantai 19. lokakuuta 2012

Runoratsu vaihtoi väriä

Tässä UFO-viikkoni eli keskeneräisten ompelusten loppuunsaattamisrupeaman lisäsaldoa: valmiiksi ommeltu mekko Runoratsu-kankaasta. Otsikkoni viittaa siihen, kuinka tästä runoratsusta on aiemminkin tehty kangasta, sinapinkeltaista (tai okraa tai mikä se sävy nyt olisikaan) joustofroteeta, josta olen tehnyt liivimekon.

Kankaan on teettänyt Selia ja suunnittelija on meidän ompelupiirien oma tyttö Leena Renko. Nämä tietyt Selian kuosit ovat hujahtaneet hetkessä. En sitten tiedä, että kun tämä on jerseytä, että olisko ollut pidempään tarjolla vaiko vieläkin...


p.s. Kylläpä odotankin viikonloppua! Puu-urakka pihalla on kesken, siivoiluhommia tiedossa ja huvittaisi kokeilla punajuurikakkuakin uudelleen...Ja tulipa otettua kahden kuukauden ilmainen Netflix-kokeilukin, pitkästä aikaa olisi ihanaa olla äksänä sohvalla ja katsoa puolella silmällä viihdettä....

4 kommenttia:

 1. Parempi kyllä vihreänä mielestäni! Tosi kiva :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään molemmista ja just kun uusia selioita tilasin, niin tilasin tätäkin.. ;D

  Mulla on jääny kaikki säilömiset ym. tältä syksyä ihan olemattomiin.. punajuurikakku kuulostaa melkoisen herkulliselta! Löytyyköhän resepti täältä joskus? :) En ole edes sallaa tehnyt kerran kertaa! Josko jouluksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä on salla? :D Mulla ei leikkaa.
   Juuri kuule tein punajuurikakkua eilen ja ajattelin lisätä tänne :)

   Enpä minäkään säilönyt muuta kuin marjoja, omenoita ja sieniä. Tai onhan niissäkin! Mutta en tehnyt mitään etikkajuttuja tms...Ja ensi kesänä (näin yritän itselleni vannoa) aion laittaa paljon pienemmän alan kasvimaallekin ja ihan vaan nauttia kesästä ja ehkä pihanlaitosta (mullahan on vaan pieni piha).

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...