lauantai 27. lokakuuta 2012

PaaPii-pyjama

Tein ystävän tyttärelle pyjaman PaaPii-sienikankaasta.

Kaveri tykkää selkeistä väreistä ja raidoista, toivon, että tytär tykkää tästä pyjamastakin.

Minulla on jotenkin huono kokemus näistä Noshin kankaista. Tämäkin mulla värjäytyi pinkiksi...Siksi valitsin tuon särmän raitakankaan kaveriksi tälle. Pelasti kyllä mun mielestä tän värjäymäongelman, enemmän tai vähemmän.

Sieni Pehemiä-putiikista, raita Ruotsista LiandLolta.

Osallistuiko kukaan Kankaiden Yöhön? Pienyrittäjät järjestivät pitkin yötä arvontoja, kilpailuja ja sensellaisia. Seurasin tapahtumaa kotisohvalta illalla ja nyt aamustakin, se kun kesti iltayhdeksästä aamuyhdeksään. Mitä fiiliksiä osallistuneilla jäi?8 kommenttia:

 1. Mä osallistuin muutaman tunnin illalla ja aamulla vielä selasin viimeiset tarjoukset. Mulle tuli vähän ähky siitä kauppamäärästä, mitä tapahtumaan osallistui. Ei oikein tiennyt mitä olisi seurannut ja mistä. Olisi varmaan pitänyt miettiä etukäteen mitä tarvisi tai haluaisi ja mennä sen mukaan. En ehtinyt viikolla ajattelemaan koko kankaiden yötä joten menin vaan ihan fiiliksellä selaillen esille tulleita tarjouksia. Niinhän siinä kävi, ettei lopulta oikein mikään innostanut, kun ei ollut mitään "pakko saada" juttua tai muitakaan odotuksia. Yhden ylläripaketin ostin ja joihinkin arvontoihin osallistuin. Siinäpä se. Jospa seuraavalla kerralla olisi aikaa valmistautua paremmin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Royalillakin oli ylläreitä, ja Majapuulla ja Käpysellä vissiin. Mua ois kiinnostanu Majapuun tarjoukset, mutta ne oli menneet noin sekunnissa eikä lisää tullut...

   Katselin puuvilloja, niissä olis ehtinyt paremmin ihan ok tarjouksiin, kun eivät ole niin suosittuja. Ei vaan nyt ole mitään projektia, mihin olisin ostanut.

   Fabriinasta ostin puoli metriä resoria, kun oli postikuluttomuus :)

   Poista
 2. Blääh, juutuin netin ääreen illalla.. kvk:lta tilasin jotain minuutin ennen postikuluttomuutta, joten aika kökkö olo jäi siitäkin ostoksesta! ;)

  Mullakin värjäytyi oma sienikangas.. tosin olen välillä melko suurpiirteinen pesijä, joten peiliin voin varmasti katsoa siinä asiassa. Kettukangaskin on mennyt parissa pesussa elähtäneen näköiseksi.. olen vähän pettynyt kyllä laatuun myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Noshit oli pettymys :(

   Onnistuin tänäänkin "tuhoamaan" yhden kankaan ekassa pesussa, tällä kertaa tosin oma vika. Pesin ketun 60:ssa ja se värjäytyi, joten kokeilin sienille 40 astetta, värjäytyi. Tulos: ne oli vikat. Yks interlock pysyi tosi hyvin väreissä, tosin. Jerseyt siis pissi, eikä laatu muutenkaan tunnu kouraan huipulta.

   Poista
 3. Mulla ei ole ollut mitään Noshin kankaita tuota sientä teki vähän mieleni mutta olen jättänyt ostamatta. Se keltainen kettu menee vissiin pesussa sellaiseksi harmaaksi? Näin oon kuullut!

  Osallistuin kankaiden yöhön mutta mitään en silloin yöllä tilannut vaan vasta tänään päivällä kestovaippakauppaan tein tilauksen ja edelleen oli ne alet voimassa ja postikuluttomuuskin meni rikki kun kaverin kanssa tilattiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pienellä koordinoinnilla selviää postikuluista :) Mulla on ruskeaa kettua ja se meni ekassa 60:n pesussa just sellaseksi harmaaksi, on jotenkin todella ankeaa maksaa kankaasta hunajaa vain huomatakseen, että se on pettymys. Jos ostan kankaita, hankin nykyään mieluiten vaikka joustofroteita ja sellaisia merkkejä, jotka tiedän kokemuksesta hyväksi. Kuitenkin haluaisi, että käyttöarvoa olisi pidemmällekin ajalle kuin muutamaksi kerraksi...

   Poista
 4. hmm, olipas hyvä, että en ole itse noihin paapiihein ihastunut... hieno yöppä siitä tuli!
  ja osallistuin kankaiden yöhön, mutta hyvin vähän (tilasin kahta kangasta, joiden perään olen kuolannut kun olivat nyt alessa - ei pöllömpää) - kiva tapahtuma, mutta ei niin millään riittänyt aika osallistua kaikkeen yms.... sit unohdin ihan tyystin polinkan amy butler -kaavat! yhtä olisi tehnyt mieli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekin piipahdin Polinkassa mutta aattelin sitten, että hätähosumisen sijaan tilaan joskus, kun olen miettinyt kunnolla, mikä tulee mihin jne. Mua kiinnostaa honey bun pouf ja gun drop pillow, mutta aattelin sitte että kaikista järkevintä on oottaa sitä, että on aikaa ommella.

   Polinka on ihan symppiksen oloinen putiikki ja aletkin oli ihan hyvät, mutta en nyt tilannut mitään. Voi tulla edullisemmaksi suunnitella ensin ja tilata vasta sitten :P Mun pitää jäähdytellä, kun oon vasta tilannut Kangastukusta housutarpeita koko porukalle ja ollut Sampsukan kangasillassa ja nyt sitten vielä Kankaiden yö...Kankaiden pitää mahtua yhteen hyllyyn :P

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...