tiistai 30. lokakuuta 2012

Sienimekko

Varoitus: olen ollut pari päivää sisällä ja mulla on puheripuli.

Ihan ensimmäiseksi haluaisin hoksauttaa tänään käynnistämästäni arvonnasta, jonka teemana voisi olla vaikkapa "koska tää alkava marraskuu on niin hirveän pimeä". Arvontaan pääset tuosta oikealla olevasta sivupalkista tai tästä linkistä. Arvonta on lukijoille, mutta lukijaraadin jäsenyyttä se ei vaadi, eli kunhan täällä toisinaan piipahtelet, osallistuhan menemään. En voi kyllin korostaa, kuinka hienoja amigurumitoteutuksia Mi Kool osaa tehdä, ja toisena palkintona olevat kämmekkäät ovat juurikin pimeän ja kylmän marraskuun juttu.

No niin, tuliko riittävästi mainittua tuosta pimeydestä. Nyt siihen totiseen pimeyteen on astuttu, kun kellojakin on siirretty. Lisäpalkintona sain lentsun, joten olen hiippaillut kotosalla pari päivää, ensin etäpäivämeiningeissä, tänään vedin ihan rehellisesti lonkkaa. Ajattelin, josko toimisto kiittäisi, kun en menisi lääppimään joka ovenkahvaa näin tuotannon kriittisessä vaiheessa.

Jaksoin kuitenkin muun muassa tämän:
Joo eipä kannata katsoa etusauman kohdistuksia kovin tarkkaan. Ostin kitsaasti tätä sienivelouria 50 cm viime viikolla, kun Sampsukka-putiikin pitäjä oli täällä kotikaupungissani käymässä ja toi muassaan naisille kankaita käpisteltäväksi. Olen tullut hieman persoksi ompeluseuratyyppistä toimintaa kohtaan ja osallistun tapahtumiin mielelläni. En osaa tarkkaan selittää miksi, mutta jotenkin tulee sellainen yksi naisista -olo (olen miesvaltaisella alalla ja kotini naisvaltaisuuskin on kumottu).

En kiinnittänyt kuosiin kovastikaan huomiota ennen kuin näin vision, että tämä olisi ihana mekko valkokeltaisten leggareiden kanssa. En ole sellaisia jaksanut ommella, mutta muita mekkoon sopivia vaihtoehtoja onneksi jo onkin.

Ihan hyvä että hairahdin, koska tykkään kyllä lopputuloksesta.Hihojen velour Kangastukusta.

Tällainen on mun kotikaveri.


14 kommenttia:

 1. Hieno mekko ja kateus iskee ompeluseurasta! :D

  VastaaPoista
 2. Aika mallimaiset poseeraukset :D Kiva mekko tuli ja mäkin olen kyllä kade ompeluseurasta!

  VastaaPoista
 3. Uuh.. minä olen ollut viimeiset 6 vuotta kotona, vähän puheripulia havaittavissa joskus täälläkin.. ;D

  Ihana mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo mutta aina voi pajattaa lapsille, mää olin kaks päivää ihan itsekseni, aika hurjaa! :P

   Poista
 4. Tuostahan tuli kiva :) Vielä tässä mietin mitä omastani tekisin :)

  VastaaPoista
 5. Tuo näyttää niin kivalta että minun on kyllä pakko nyt aloittaa se kauan suunnittelemani mekonteko projekti.

  Minä olen nyt taas ollut tosi innoissani noista tapaamisista vaikkakin vähän toisentyyppisen harrastuksen tiimoilta, joten ymmärrän hyvin mikä niissä kiehtoo. Voi harmi ettei täälläpäin ole tuollaisia tapahtumia..

  Arvontasikin kuulostaa tosi ihanalta mutten koe olevani oikea henkilö osallistumaan siihen, ja juuri siitä syystä että haluan osallistua vain sellaisten blogien arvontoihin jotka ovat muutoinkin tuttuja ja joissa käyn usein. Tuntuu että arvontoihin kyllä löytyy lukijoita, mutta arvonnan jälkeen ei edes muisteta käyneensä ko. blogissa. Koska löysin tänne vasta alle viikko sitten, jatkan täällä piipahtelua ja osallistun sitten mahdollisesti seuraavaan arvontaasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, oot tietenkin ehdottomasti tervetullut osallistumaan arvontaan! Mutta joo, siksi mulla on tuo sekava määritelmä lukijasta mukana, kun ois kiva, että ne osallistuu, jotka täällä oikeasti käy. Toisaalta taas olis kiva, että tulis arvonnalle osallistujia, eli ei se niin tarkkaa oo...

   Mutta tiiän, että jos laittaisin arvottavaksi vaikka kangaslahjakortin, saisin lukijoita, mutten välttämättä sellaisia, jotka tulis uudelleen. Ehkä se ois mulle vähän masentavaa :) Tai en tiiä, en oo niin harjaantunut tähän juttuun. Toisaalta vois kai olla vaan kiva järkätä järkkäämisen takia.

   Poista
 6. Kivaa kangasta ja mekko! Mä en voi tytölle tuosta tehdä kun hänen mielestään kaikki sienet on "myykyllisiä" joten ei suostuisi sitä pitämään. Onneksi on rohkeitakin tyttöjä :)

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...