keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Vain tässä blogissa: Ehtoisan emännän sisustusvinkit

Olemme saaneet harvinaisen haastattelun Ehtoisalta emännältä, joka aluksi vaatimattomasti vastustellen lopulta suostui avaamaan kotinsa oven ja paljastaa nyt meille muutaman nerokkaan sisustusvinkkinsä. Kuulun Ehtoisan emännän suuriin ihailijoihin, sillä tuntuu, että hänellä on arjen avaimet hyppysissään! Silti häntä kohtaan on mahdotonta tuntea kateutta. Ennemmin vielä illalla nukkumaan mennessä tuntuu siltä kuin haastatteluhetken aikana olisi kylpenyt viisauden lähteessä...

Pitemmittä puheitta siirtykäämme kuuntelemaan, mitä Ehtoisa emäntä suostuu paljastamaan kotinsa sisustuksesta:

Me kaikki tunnemme sinut ahkerana puuhastelijana, joka pitää myös kodin kunnossa ja piltit puhtaina. Olet kuin kodin hengetär, joka hehkuu äidillisyyttä, naisellisuutta ja huolenpitoa. Kerro, kuinka teet tämän kaiken.

Se on yksinkertaista. Kotini on kuin mieleni, aina järjestyksessä. Jos tavarat menevät pois paikoiltaan, tuntuu minustakin siltä, kuin mieleni muljahtaisi väärille urille. Siksi imuroin päivittäin ja suihkauttelen myös mielelläni puhdistusainetta peilipinnoille.


Olet luvannut kertoa sisustamisideoistasi kuvien välityksellä. Ennen kuin katsomme kuvia, kysytään vielä yksi kysymys. Sinulla on taito vangita ikimuistoisia hetkiä elämästäsi. Onko elämäsi todella niin hohdokasta?

Ajattelen, että jokainen päivä on kuin kiiltelevä timantti. Pursuan onnea. Miksi en siis saisi jakaa sitä muillekin?Otetaan ensimmäinen kuva. Kertoisitko tästä otoksesta?Mielelläni! Meillähän olohuone on elämää täynnä ja pieni elämänmakuinen ote ei siis haittaa. Kuopukseni on siinä iässä, että kaikki maistuu, joten olemme tehneet pieniä uudelleenjärjestelyjä sisustuksessa. Huomaamattomasti nostin pöydälle myös Vanish-pullon pieneksi tuotesijoitteluksi. Se kun oli vallan kätevä tässä jokunen päivä sitten suklaatassujen tuomien jälkien siivoukseen. Putsasin ne hellällä otteella ja jatkoimme lämmintä yhdessäoloamme.

Seuraava kuva:Ah, aivan. Tämä otos onkin käytävästä, vai pitäisikö sanoa eteishallista. Olen maltillisesti sijoittanut muutamia kestävän designin esineitä matolle peittämään kissanoksennuksen ja vauvankakan jälkiä. Etualalle on myös sijoitettu potan osa. Sisustuksen pitää olla käytännöllistä, joten vaatetelineemme on samaan aikaan lastenvaunut. Kätevää, eikö?

Kyllä, näistä varmasti moni lukija saa kaipaamaansa inspiraatiota. Saammeko kurkata myös saniteettitiloihin?Tottahan toki! Lapseni on niin huomaavainen, että on pilkkonut wc-paperinkin valmiiksi samalla, kun äidin piti selvitellä Kelan tätien kanssa sitä, miksi äiti ei saa rahaa. Väripilkuksi olen tuonut myös jokusen vaatteen. Vinkkinä, että niilläkin voi sisustaa! Olen käyttänyt myös vanhaa kikkaa ja sijoittanut sisustuslukemistoa esille inspiroimaan niin itseäni kuin satunnaisia kävijöitä.

Ja lopuksi kurkistetaan, onko missään pölyä, aivan niin kuin Maija Poppanen tekee. No sitähän ei teiltä löydykään!Pois se minusta! Kyllä se on niin, että siisti koti on naisen mitta. Mitään tärkeämpää tekemistä en keksi kuin sen viimeisen silauksen luomisen kodilleni. Ehtoisa emäntä on kodin sydän!

Kiitos haastattelusta. Kätken nämä viisaudet sydämeeni.

Jälkikirjoitus: Inspiraation haastatteluun sain luettuani haastattelun erään blogistin elämästä. toim. huom.

7 kommenttia:

 1. Haa,tässäpä vasta postaus nykyään niin monen ulkokultaisten
  sisustusblogien maailmassa.Sait mielen piristymään täällä sairastuvassa!

  VastaaPoista
 2. Meillä on Nti lanseerannut tätä bloggausta mummulle,papille,mun kaverille ja reissusta tulleelle isälleen.Kerrottu myös kuinka intialainen tuoksuu :-DLempparikuva oli tuo vessakuva.Mietitty että miksi ihmeessä Hän on tuon tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai että semmoista! :D No Hän on perehtynyt vessapaperin syvimpään olemukseen, tietenkin!

   Poista
 3. Papi ei sitten suinkaan ollut mitään italiaa ja ihan vaan pappaa tarkoitin.Ei antanu tää kone korjata :-(

  VastaaPoista
 4. ihana <3 mä oon aina ihmetelly miten muilla on kodit niin putipuhtosia... ja meillä... no meillä taitaa kans asua ehtoisa emäntä :)
  ps. mulla on sulle jotain blogissani :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos päivän nauruista! T. Kaisu

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...