maanantai 26. maaliskuuta 2012

1-vuotisarvonnan voittaja ja tunnustus

Lauantaina päättyneen 1-vuotisarvonnan voittaja on

SANNA

Onnea Sannalle! Sanna toivoi kasvupakettia. Sulla on asunnon ja parvekkeen verran kasvutilaa, vai mitä? Vinkkaa vielä, millainen olet viherpuuhastelijana, niin suunnittelen sulle sopivan yllätyksen :)

Kiitos kaikille uusille liittyneille lukijoille ja muille satunnaisillekin seuraajille. Tätä kautta löytää itsekin uusia kivoja blogeja! Yleensä pyrin tutustumaan minua kommentoineiden blogeihin, mutta aina joskus hötäkässä sekin unohtuu.

Sain myös tunnustuksen.Tunnus tuli bloggaajalta nimeltään hula maja, ja tunnustuksessa pyydettiin jakamaan 7 random asiaa itsestä sekä jakamaan tunnustusta eteenpäin. Tunnustuksessa toivottiin tätä 10 bloggaajalle, mutta minusta on mukavampi jakaa aina fiiliksen mukaan vaikka yhdelle kerrallaan. Seuraan monia blogeja ja uusistakin saa aina vinkata :)

Minäpä laitan tämän eteenpäin tänne:

Vanha Pastorila

Ja toivon, että alan saada pikkukurkistusten lisäksi hieman isompiakin kurkistuksia pastorilasta :) Niin, ja tietenkin kesän perhoskuvia niityltä... Vanha Pastorila on tuttavani blogi, ja blogissaan pastorilan emäntä kertoo hailuotolaisen vanhan koulun kunnostuksesta.

Vielä seitsemän random seikkaa itsestäni:

1. Olen ammatiltani kirjoittaja, mutta blogini on rentoutumispaikka. Tämä on siis vastapaino ammatillisemmalle minälleni, joten annan tekstin tulla tajunnanvirtana ja kieltäydyn stressaamasta myös sitä, että visuaalisesti blogini ei aina aisteja kutkuta. Toivon sen silti kutkuttavan jotain, uteliaisuutta, inspiraatiota tai vaikka kanssasisaruuden tuntemuksia :P Sama ammatillisuuden puute pätee puuhasteluihini: en ole virallisesti viherpeukalo, taitava ompelija tai muutenkaan Super-Marjo. Kyllä harrastajakin silti joskus onnistuu :)

2. Minulla on kaksi ihanaa lasta, tyttö ja poika, mutta perhe-elämän ulkopuolella tykkään leikkiä, ettei minulla perhettä olisikaan. Jotkut pitävät sitä kummallisena, minusta se on terveellistä.

3. Tykkään sellaisesta tanssista, jossa on isot liikkeet. Muutenkin olemiseni liikeradat ovat alapainotteiset. Mulla on siis sammakon reidet ja lötkö ylävartalo.

4. Kuvissa vilahteleva kissani tunkee oikeastikin aina kuvaan, koska se on drama king. Ikää sillä on kohta 10 vee ja sen karva on maailman pehmein. Mun mielestä se on melkoinen dandy ja aika oikkuilevakin, mutta toisaalta kiltti ja ihana öinen rakastaja. Se myös härnää naapurin koiria ja käy säännöllisesti kylässä. Se vierailee ilman lupaakin, mutta olen myös nähnyt, kuinka jossain ovi aukeaa heti, kun kissasta näkyy viiksikarvan verran.

5. Olen blogien myöhäisherännäinen ja hurahtanut blogeihin vasta vuoden sisällä. Haluaisinkin lukilistalleni hauskoja ja ajattelevaisia blogeja. Myös kaikenlaiset puuhastelut kiinnostavat, mutten oo genren kanssa turhantarkka.

6. Rakastan merta ja saaristoa mutta en yhtään osaa purjehtia, vaikka se taito olisi pitänyt siirtyä minulle isänveressä (ei voi oikein sanoa äidinmaidossa).

7. Blogini nimi "ehtoisa emäntä" on naapurini kuittaus (mahtaakohan tunnistaa itsensä?). Ehtoisa emäntä minussa on totisesti alter ego, sillä tykkään myös laittautua ja olla urbaani cityihminen ;) Ehtoisa emäntä kuoriutuu metamorfoosin lailla ulos hamosesta ja tilalle astelee kumpparimartta...

5 kommenttia:

  1. Kih kih ;-) kiva juttu tämä 7 kohtaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos tunnustuksesta! Se lämmittää kovasti keväistä sydäntäni. Ja lupaan, että kun Pastorilan huonekalusumppu helpottuu remontin edetessä, suurempiakin kurkistuksia voisi olla luvassa elämästämme paratiisisaarella.

    VastaaPoista
  3. Siis mitä ihmettä, minäkö voitin? Hurraa! Asunto on, ja parveke ilta-aurinkoon. Mulla on parvekkeella iso muovinen kasvihuonekin. En ole kokenut viherpuuhastelija, mutta innostunut ja pitkäjänteinenkin, kun vain tiedän miten toimia. Esikasvatus onnistuu, mulla on samantyyppinen pottilaatikko kuin sulla. Tykkään kasvattaa yrttejä, mutta myös tänä vuonna kiinnostaisi kokeilla myös jotain kukkia (aika ylimalkaista, pahoittelen). Ehkä jotain taitoja sentään on, sillä olen saanut viime vuonna kylvämäni pari chililajiketta säilymään hengissä talven yli sisällä. :)

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...