perjantai 16. maaliskuuta 2012

Salmiakkia, kaupunkiautoja ja pipo

Onpa ollut ihana päivä...not. Koko päivän on yrjöttänyt (niin kuin olis tauti ilman georgea....ehkä se on sitä, perheenlisäystä ei ole tulossa) ja porukka on matalapaineessa. Hyvä puoli on se, että puuhastelin esikoisen kanssa ja ompelin siinä samalla. Ihan basic shittiä eli ei mitään uutta auringon alla, mutta käytännöllistä peruskampetta.

Leena Renko -mainosta, eli pari kangasvaihtareilta suunnittelijalta itseltään saatua kangasesimerkkiä.

Tätä ihailin Pikkukiiski-blogissa kauan ennen kuin tiesin tämän tulevan kankaaksi, sitten kun sain tätä pätkän, en ollutkaan enää niin innoissani, ja nyt valmiina vaatteena tämä on musta tosi rock ja cool ja mitä kaikkea ne nykynuoret ovatkaan, hih.

Kyseessä siis tuore Kaupunkiautot-kuosi Sampsukasta muokattuna pienen miehen napakaksi puseroksi:Tällainen se paita siis on, ei oikein lättänänä asetu:Myös tämä joustofrotee on Leena Rengon suunnittelema. Tein tästä puseron esikoiselle ja taas sillä järkevällä ajatuksella, että neutraali kuosi menee seuraavallekin. Siksi kaavana järkevä Ottobren More Grey.Tätä oli hankala kuvata. Ei siksi, että hienostelisin valolla, vaan koska mulla ei ole ollut hetken rauhaa. Tässä pieni esimerkki:Ostin tätä pienen palan suoraan suunnittelijalta, mutta tietääkseni tätä saa Hannan Kankaasta ja Royal-tuotteesta. Tämä on mun mielestä monikäyttöinen, olen nähnyt esimerkiksi oikein kauniin singoalla-mallisen mekon (Jenni K:n, jos satut vaikka tämän lukemaan). Olen miettinyt, tekisinkö loppupalasta sortsit, mutta saa nähdä, pidänkö kuosia alaosaksi riittävän monikäyttöisenä.

Lopuksi vielä Lieblingsstückestä tilaamani pala avaruusapinajerseytä, koska halusin välikausihaalariin sopivan pipon. Tällainen siitä tuli:En fanita avaruusapinaa noin muuten mitenkään hirveästi, mutta se sopi mielestäni äitini yllärinä kirpputorilta löytämään välikausihaalariin, joka siis tässä pipon kera. Ei tästä kauheasti selvää saa, mutta malli oli kuvaustilanteesta sen verran innoissaan, että parempaan en pystynyt.p.s. Tänään vinkkasin Naamakirjassa blogini 1-vuotisarvonnasta. Kävijämäärä nousi 100 normaalista, mutta vain kaksi osallistui arvontaani. Tuli sellainen olo kuin olisin viuhahtanut eikä kukaan edes kiljaissut. Kyllä täällä on paljon kivempaa olla ilman nimeä.

5 kommenttia:

 1. Kivoja ompeluksia :) Mulla on kans sama juttu tuon kuvaamisen kanssa, aina joku hämmentämässä siinä päällä.. :D Hämmästyttävää miten 7kk:n ikäinen lapsi pyörii nopeasti kuvattavan kohteen päälle. Hyvä että edes kameraa kerkeää ottamaan käteen. :)

  Mie en jaksa seurata noita kävijämääriä, tulee vaan turhia paineita, että "eikö ne ihmiset tykkää noista miun jutuista, kun eivät vaivaudu kommentoimaan"... Jos eivät kommentoi, niin ei sitten..tää blogin pito on kuin päiväkirjaa kirjoittaisi, paitsi että muutkin saa lukea sitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä aattelin, että mainostan sitä arvontaa, tulee oikeen monta osallistujaa, jee jee. Mutta joo, sitten sitä alkaa miettiä, että miksi ne kävi kattomassa ja kukaan ei osallistu :D

   Poista
 2. No juu, minäkin laitoin oman blogipäivityksen ekaa kertaa linkkinä naamakirjaani ja olisko kymmenen käyny katselemas, ne jotka käy muutenkin! ;-) No juu ja arvontoihin ei vain sellaiset (omista kavereista) jaksa osallistua, joilla ei ole google-tiliä.

  Kivoja paitoja, miksenköhän tilannut tuota kaupunkiautoa?! No ehdinpä vielä jos niikseen tulee! Salmiakki-kuosissa mua häiritsee se, että valkoiset ruudut näyttävät ehkä hiukan valmiiksi värjäytyneiltä..? ainakin se pala, minkä minä näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, rehellisyyden nimissä musta on monesti rasittava kommentoida, vaikka google-tili onkin. Joskus kommenttipalkkia ei näy, sanatunnistuksista pullistuu verisuoni, blogger tökkii...

   Voin kyllä suositella kaupunkiautoa joo. Salmiakissa mua häiritsi sama siinä mustavalkoisessa (=musta-harmaassa), mutta riippuu mitä siitä tekee. Tohon vihreäänkään ei voinut laittaa valkoisia resoreita. Mutta se valkoisen sävy tuon vihreän kanssa on musta ihan kiva muuten.

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...