tiistai 13. maaliskuuta 2012

Tunnustus

Sain blogiurani toisen tunnustuksen glenniltä, joka kertoi blogistani näin:


" Ehtoisa emäntä - uudempi tuttavuus, myös paljon muutakin kuin ompelua, ihana soppa, hyvässä mielessä :)"

Kiitos vaan glenni tästä tunnustuksesta!

Ja tunnustus oli jo monella pyörinyt seuraavanlainen:

"Tämän tarkoituksena on ojentaa tunnustus eteenpäin viidelle inspiroivalle blogille,
joissa on alle 200 rekisteröitynyttä lukijaa. "

No. Olen nähnyt tämän saman tunnustuksen jo aika monella, ja monella seuraamallani blogilla on jo yli 200 lukijaa, joten jaan tämän vain yhdelle. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, ettenkö seuraisi monia inspiroivia blogeja, jotka kriteerit täyttävät :) Mutta riittääpä vinkattavia vastaisuudenkin varalle, jos joskus tulee lisää tunnustuksia vastaan...

Tunnustuksen saa

Mi Kool -- kamuni, joka tekee etupäässä amigurumeja. Niissä on meikäläiselle liikaa väkertämistä, mutta veikkaisin, että moni saattaisi ilahtua tästä blogista, sillä Mi Kool on laittanut aina välillä mukaan jokusen ohjeenkin.

p.s. Olethan huomannut, että minulla on arvonta menossa :)

3 kommenttia:

 1. Tä? ei meikä tajuu. Siis kiitos kun mua näin ajattelit, mut en vaan tajuu et mitä mun nyt pitää siis tehä? vai ko mitään muutako nauttia parrasvaloissa loistamisesta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna ku äiti auttaa... :P No, kieltämättä olin ite ihan pihalla, ku Lartsa laitto mulle säälistä kerran tunnustuksen...Sun ei välttämättä tartte tehä mitään, mutta voit laittaa tunnustuksen eteenpäin eli mainita saaneesi sellaisen ja ohjeen mukaisesti mainita itse 5 blogia, joissa siis alle 200 kävijää ja jotka koet jollain tavalla inspiroiviksi. Kai tässä on ideana, että ihmiset sais vinkkejä kivoihin blogeihin, joita ne ei oo vielä löytäneet.

   Poista
 2. oukei oukei. Pittää miettiä laitanko mainintaa vaiko en, ku periaatteeshan mää en tee blogissa muua ku esittele nuita valmistuneita kamuja...mut mietitään mietitään. ja kiitos kun valitsit mut! :)

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...