lauantai 10. maaliskuuta 2012

Ehtoisan emännän 1-vuotisarvonta! 10.--24.3.

Osa bloggaajista tykkää kiittää aika ajoin lukijoita ja niinpä
taas minäkin, omalla kömpelöllä tavallani. Vuosi on vilahtanut ja
nyt on lupaamani yksivuotisarvonnan aika. Lue ensin ohjeet ja sitten
vain osallistumaan!

Jos vastaat anonyyminä, käytä tunnistettavaa nimimerkkiä.

Olisi mukava tietää, keitä blogissa käy lukemassa. Siispä:

1. Saat yhden arvan, kun kerrot jotain pientä itsestäsi. Pysyttele
niin anonyyminä kuin haluat, en vaadi nähdä hetuasi ;)

Sitten palkitaan lukijoita:

2. Saat toisen arvan, jos liityt lukijapaneeliin tai jos olet jo
menossa mukana.

Vielä, jotta bloggaajat löytäisivät arvonnan:

3. Saat kolmannen arvan, jos mainitset tästä arvonnasta omassa
blogissasi. Voit käyttää oheista superlaadukasta kuvaa!

Kerro kommentissa, mitä haluat seuraavista:

Palkinnot:

1. Lukupaketti. Sisältää kaksi romaania toiveitasi kunnioittaen.

2. Kangastarvikepaketti. Voi sisältää pikkutarvikkeita, kuten
nauhoja, nappeja, muuta ompelutarviketta.

3. Herkkupaketti. Heille, jotka eivät tykkää lukea eivätkä
ommella. Voi vinkata, minkätyyppisistä herkuista tykkää.

4. Kasvupaketti. Jotain kasviharrasteluun liittyvää. Viimeksi
voittaja sai siemenpaketin, tällä kertaa luvassa jotain muuta
jännää :)

Arvon yhden palkinnon. Jos osallistujia tulee oikein monta, voin arpoa
kaksikin :) Arvonta päättyy 24.3. Osallistu heti!

50 kommenttia:

 1. Ihana arvonta ja kivat palkinnot. Kiinnostais sekä luku että kangaspaketti (jätän päätösen sulle sitten jos arpaonni suosii minua). Lukijana olen ja uskon että tiiät kuka olen. Mutta jos jotain pientä kertoisin itsestäni niin hmm.. vaikka että rakastan kauniita kuvia. ja voisinpa vinkata blogissani tästä arvonnasta. eli siis kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 2. No osallistuahan täytyy, kahdella arvalla. Kangastarvikepaketti tai herkkupaketti ois miun suosikkeja, oon semmonen herkkuperse, että!! :D Kaikki makea uppoaa, nam nam nam:)
  Mitäs mie itestäni kertoisin... Kahta lasta hoivaan kotona (joista toisella on nyt oksennustauti ja kuumetta:/), näperrän kaikkea mitä mieleen pujahtaa. Nytkin on yksi jos toinenkin ompelus kesken, muutama virkkaus- ja neulontaprojekti ja yksi tölkeistä lamppu näpertely.. Ei varmaan kannattaisi surffailla netissä, kun sieltä löytyy kaikkia kivoja ideoita..

  Toi siun sisustusjuttu oli kyllä kuin suoraan meiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onko se sellainen tölkkisuikeroista tehty? Se on hieno!

   Poista
  2. Joo se on just semmonen:) Nyt se ois maalausta ja lamppua vaille valmis. En vaan tiiä missä mie sen maalaan, kun tuo spray haisee kamalelle, jos sisällä maalaa! :P

   Poista
 3. Kahdella arvalla mukana ja kangastarvikepakettia tällä kertaa tavoitteissa! :) Eli jotain itsestäni.. olen lyhytpinnainen kiukkupussi! ;-)

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan!! Lukija olen joten kahdella arvalla mukana. Ja taidat tietää musta aika paljon jo. :) Tai no, voisin kertoa että olin torstaina after workeilla aamuviiteen. :P Jos lisäinfo kiinnostaa, niin pistä mailia tai fb-viestiä :D

  VastaaPoista
 5. Moikka, lukijana mukaan kahdella arvalla.

  Mie asustelen mieheni ja poikani kanssa keskellä korpea ja meillä on 7kissaa :D

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukaan, kangas ja herkut kiinnostaisivat. Ja mä olen tämmöinen ituhipp... siis ekologisita kysymyksistä kiinnostunut ompelun harrastaja :)

  VastaaPoista
 7. Onnea vaan yksivuotiaalle! Asun ilmeisesti sun naapurighetossa, eiku siis lähiössä! :) 2,5v ikiliikkujan äiti, toimistotyöläinen joka koittaa toteuttaa vähäistä luovuuttaan ompelupuuhissa. Yhdellä arvalla osallistun, kun ei tämä älypuhelin älyä näyttää tässä sitä lukijaksiliittymisnappulaa. Palkinnoista kelpais kaikki, paitsi viherjutut jätän suosiolla välistä kun ne onnistun kuitenkin päästämään päiviltä. Ehkä se ompelutarvikejuttu sitten?

  VastaaPoista
 8. Onnea 1-vuotiaalle blogille! :) Määpä kerron itestäni semmosta, että oon sairaanhoitaja, 7kk ikäisen pojan äiti. Tykkään leipoa, neuloa & ommella.

  VastaaPoista
 9. Olemme tällä hetkellä Kaprunissa (Itävalta) lomalla, eli kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
 10. Kolmella arvalla mukana, tavoittelen palkintoa nro 2. :)
  Itsestäni kerron sen verran, että tykkään ommella ja minulla on kaksi poikaa. :D

  VastaaPoista
 11. Tsau vaan meiltäkipäin!
  Mie osallistun 2arvalla, ja mua vois kiinnostaa lukupaketti tai ompelupaketti :)
  Mitä sie et musta tietäis...
  No kerrottakoon vaikka että päätin rueta säästämään rahaa iiiiiisoon tatuointiin jonka ostan itelleni 30wee lahjaksi kun (tai jos) sinne asti päästään :)

  VastaaPoista
 12. Mie osallistun 2arvalla ja mua kiinnostais luku tai ompelupaketti.
  Mitäpä mie itestäni kertosin....ööp, no vaikka että päätin rueta säästämään kaikki amigurmeista tienatun pennoset tatuointipurkkiin, jolla kustannan iiiiison kuvan sitten kun (ja jos) täytän 30 :)

  VastaaPoista
 13. Kahdella arvalla mukana. Livenä oletkin minut jo tavannut, mutta blogistani löytyy hiukan lisää :) Kaikki paketit ovat niin kivoja, että minulle käsvisi kaikki niistä. Koska jaamme yhteisen kasvi-innostuksen, niin nelonen olisi valintani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulehan Aarre, oon aatellutkin että olis kiva jos sulla olis blogi, kun sulla on myös taitoa, ei pelkästään tuuria :P Mutta en löytänyt sun blogia!? Katoin profiilin kautta...tosin mulla tökkii tämä kone ja jättää joitakin juttuja näyttämättä toisinaan...

   Poista
  2. http://pieniaaarteita.blogspot.com. Varoitan, että siellä on hömppää ja hullutuksia :D

   Poista
 14. Osallistun yhdellä arvalla. Herkkupakettia tavoittelen, kotileipomukset maistuis. Kerrottakoon vaikka, että vaikka kädessä pysyykin paremmin työkalut ja oluttölkki kuin kutimet, seurailen silti satunnaisesti juttujasi.

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukana, liityin juuri uudeksi lukijaksesi. =)
  Palkinnoissa olisikin valinnan varaa paljonkin mutta eniten kiinnostaisi ompelu- tai kasvupaketti.

  Mitäpä kertoisin itsestäni, oon neljän lapsen äiti ja meidäkin kodissa vallitsee kovin samanlaiset sisustukselliset elementit kuin teidänkin kodissa tuon edellisen postauksen perusteella. Mutta mitä voi odottaa, kun kuusi sotkee ja yksi siivoaa.

  VastaaPoista
 16. Osallistun yhdellä :)) Herkut kiinnostaa tottakai, persokerttu kun olen :D Mä aloin seurata sun blogia kangasvaihtareiden jälkeen, itellä ei vielä blogia ole, mut näin anonyymina on kiva välillä kommentoida :>

  Itestäni paljastan sen, että oon kahen lapsen äiti, tykkään ommella, ja on hirrrveen hirrveeen mukavaa jutella samanhenkisten ihmisten kanssa kangasvaihtareilla.

  Jenni K

  VastaaPoista
 17. Osallistun kolmella arvalla. Ompelupaketti tai herkut kiinnostaa - kummatkin on lähellä sydäntä ;)

  Tänne blogiin löysin toisen blogin arvontailmoituksen kautta ja lisäsin heti lukulistalle :) Itsestäni sen verran että pyöritän tällaista suurperhekarusellia jossa pyörii menossa mukana neljä poikaa ja viisi tyttöä plus me vanhemmat. Ompeluhulluus iski syksyllä eikä näytä ohimenevän :D - aika vain on kortilla.

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla osallistun nelosen arvontaan, ompelujuttuja tuntuu olevan jo liikaakin (ja silti niitä hamstraan), joten olisi jo pikkuhiljaa aika innostua pikkasen kasvijutuista, vaikka parvekkeella niitä vain kasvattelen.

  Olen kahden pikkutytön äiti ja tällä hetkellä kotona neitien kanssa. Työkseni tutkin kyynelnesteen lipidejä ;)

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla lähetään! Ja herkkuPAKETTI kiinnostaa,tottakai :-)

  T.Kiks

  VastaaPoista
 20. Osallistun kahdella arvalla. Lukupaketti kiinnostaa eniten!

  Olen vaaleaverinen ex-työkaverisi :) Uusi yritykseni suunnittelee ja valmistaa käsintehtyjä asusteita. Stay tuned.. :) Harrastan blogien seuraamista, ja pikkuhiljaa olen aloittanut itsekin bloggaamisen, mutta en ole vielä rohjennut kutsua yleisöä paikalle. Jonain päivänä, jonain päivänä... ;)

  Lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kamoon, blogiosoitetta tiskiin, vaaleaverikkö! :)

   Poista
  2. Joo, blogin tietoja otan minäkin vastaan. :D T. Myös vaaleaverinen ex-työkaverisi, jos oikein päättelen :)

   Poista
 21. Hei, onnea vaan 1-vuotiaalle!
  Olen ihan uusi lukijasi, joka omassa osoitteessa värkkäilee kaikenlaista, sekä itseni, että ainokaisen tyttäreni iloksi. =)

  Kahdella arvalla osallistun herkkupaketin arvontaan, kun hyllyt pursuaa noita ompelujuttuja, kirjoja ja siemeniä jo entuudestaan... ;)

  VastaaPoista
 22. Moi.
  Leimattu hippi täällä eli kasvukori mulle. Mä varmaan osallistun sitten kahdella arvalla, koska mun blogeja tuskin käy kovin moni lukemassa :P

  Värkkäilyjä taikapata.blogspot.com saa käydä kurkkimassa.

  VastaaPoista
 23. Mää en älynny että miten voi ruveta lukijaksi, joten kaippa oon sitten mukana yhdellä arvalla. Koukkuunnuin heti sun juttuihin, tykkään justiin tommosesta ajatuksen virrasta. (Tai mistäpä minä tiiän miten viimesen päälle viilailet tekstejä.)

  Mitteepä tuota kertoisin itsestäni. Jottainhan sinä jo varmaan tiedät ellet oo unohtanut... hmm... Kerronpa vaikka, että:
  *hiihdin tänä talvena huikeat suunnilleen 35 km!
  *innostuin taas ompelusta
  *inhoan ruoanlaittoa
  *aattelin että meille vois muuttaa yksi kappale koirankuonolaisia alkukesästä

  Oisin voinu kertoa vaikka mitä muutaki, mutta pitääpä säästellä siksi kunnes ens kerran nähään. ;) Jäi tältä viikolta väliin ku oli kaikkee, ehkäpä ens viikolla? :)

  Ida M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla ei oo ti tai ke ohjelmaa...Mutta palataanpa asiaan toista kautta :)

   Poista
 24. Mepä olemme pyörineet samoissa ympyröissä vajaan vuoden verran, ehkä nimen perusteella arvaat. En tiedä antaako blogini lisää vihjeitä - ehkä, jos olet nähnyt kun FB:ssa olen opiskeluistani hehkuttanut.

  Olen aina satunnaisesti kiireiden keskellä käynyt vilkaisemmassa blogiasi ja se on omalla omaperäisellä tavallaan hyvin inspiroiva. Kasvinkasvatusjuttuja olen lukenut innolla varsinkin, kun olen niissä enemmän innokas kuin taitava, ja tahtoisin oppia ja osata!

  Eli palkintotoiveena olisi kai eniten tuo kasvupaketti, vaikka kaikista olenkin innostunut. Lukijaksikin liityin, joten laskujeni mukaan saan kaksi arpaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No arvaan arvaan! :) FB-seuraamisen kans on vähän niin ja näin, kun en jaksa niin seurailla sitä kautta ihmisten kuulumisia muuten kuin satunnaisesti, mutta onhan sitä livenäkin ollut opinnoista puhetta.

   Poista
  2. En minäkään ole kauheasti elämänmenostani tiedotellut FB:ssa viime aikoina, joten et ole jäänyt paljosta paitsi. :) Mulla on viimeisen vuoden ajan ollut kai liikaa tekemistä ja mietittävää, kun ei tullut aiemmin kommentoidessa mieleenkään, että ollaanhan me tosiaan nähtynkin "viime aikoina". Taitaa olla vakavasti hidastamisen paikka...

   Poista
 25. Näin helppoako tämä arvontaan osallistuminen olikin... Lukupaketti vois olla kiva. Ehkä sulla on jonkinmoinen käsitys, mistä mä tykkäisin, joten saat valita. t. Kaisu

  VastaaPoista
 26. Oho enpä muistanut osallistua arvontaan heti, kun oli niin mukaansatempaavia nuo vanhat kirjotukset. Mitähän kertosin itestäni... Vaikka että asun tällä hetkellä kämpässä jossa on pieni piha, ja toivon että saisin sun blogista inspiraatiota laittaa sinne jonku kasvin kesäksi :) Arpaonnen suosiessa otan mielelläni joko ompelujuttuja tai sitten aloittelijan kasvijuttuja (jos keksit jotain mikä sopii ulkomaille lähetettäväksi). t. Meeri

  p.s. Mulla ainakin näkyi tämä sivu ensin niin että tämä kommentointilaatikko puuttui. Eli jos jollain toisella käy samoin niin koitappa tulla sivulle uudestaan ja kato ilmestyykö kommenttien loppuun laatikko johon voi kirjoittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogeihin on muutenkin joskus rasittava yrittää kommentoida. Joskus kommentointipalkkia ei näy, sanatunnistuksista ei saa selvää jne jne.

   Voi, siellähän on jo varmaan kevät?

   Poista
 27. Mukana kahdella arvalla - herkkupaketti ois kiva :)

  Olen työkaverisi, joka on tällä hetkellä aika paksussa kunnossa. Pidän vuohenjuustosta ja sushista (jännä juttu, kumpaakaan ei ole vähään aikaan saanut syödä...). Suklaakin on hyvää.

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla arvontaasi osallistuu kotona käsitöistä, erityisesti ompelemisesta kiinnostunut juuri kotiin taas jäänyt äiti-ihminen. Sulla on huippu blogin nimi.

  VastaaPoista
 29. Yhdellä arvalla osallistuu 3-kymppinen etelä-karjalainen ja herkkupaketti kiinnostaisi eniten :P
  -Bera-

  VastaaPoista
 30. Kahdella arvalla mukaan ja kangastarvikepaketista kisaamassa. Paljastetaan sen verran että olen varsinais-suomalaistunut neljän lapsen akateeminen kotiäiti. RRRRRRRRRAkastan käsitöitä ja olen iloinen että löysin blogiisi.

  VastaaPoista
 31. Kolmella arvalla mukana kangastarvikepaketin arvonnassa :) Ensikertaa blogissasi ja aivan ihanaa luettavaa. Jotain paljastuksia itsestäni... hmm.. No ainakin tänään opin, että syöminen parantaa kummasti oloa. Ei vaan aina muista, kun oikein ompeluksien hurmoissa menee... eli aamulla seiskalta aamupala ja seuraavaksi kolmelta ruoka... ei näin! :D

  VastaaPoista
 32. Hep! Yhdellä tai kahdella arvalla mukana. En ole Bloggerin käyttäjä, tuo lukijapaneeli vissiin meinaa sitä? Googlereaderin kautta vakoilen ihmisiä, mm. sinua. Kankaat, herkut ja kasvupaketti kiinnostais. Meinaan ekaa kertaa eläissäni valmistautua kesään laittamalla perunoita itämään (pihalla on lumihangen alla pieni pottumaa <3) ja sitten meinasin kokeilla krassien idättämistä etukäteen, kun viime kesänä lähtivät ulkona purkissa niin pirun hitaasti kasvamaan. Tosin todennäkösesti kissat tuhoaa ne idätykset tai sitten unohdan ite kastella niitä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko sulla Googlereaderiin liittyen konsti, jolla saan itse liitettyä wordpressin blogin lukijalistaan? Se varmaan jotenkin onnistuu, kun kerran sullakin on tollanen "tunnus", ettet hengaa vaan anonyyminä. Aika monta asiaa mää tajuan, mutta näitä blogien välisiä en hiffaa...Enkä muista seurata aktiivisesti blogeja, jos ne ei tuu mun lukulistalle.

   Poista
  2. Niin ja lukijapaneeliin liittyminen tarkoittaa, että klikkaat oikeassa sivupalkissa olevaa Liity lukijapaneeliin -linkkiä. Mää en tiedä, onnistuuko se, mutta veikkaisin kyllä...kuten sanottua, ei tajua :P

   Poista
 33. Heippa osallistun ehdottomasti,olen mukana tavoittelemassa lukupakettia tai kangaspakettia :) olen tämmönen 15 vuotias tyttö, joka rakastaa käsitöitä :) Olen lukijanasi. ja olen mukana 2 arvalla.

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...