maanantai 15. helmikuuta 2016

Mahtavat marimekkosukat

Sattuipa silmääni mielestäni mahtava sukkaohje Eilen tein -blogissa. Sukat ovat sillä tavalla erityisen kivat, että niihin voi käyttää sikin sokin jämälankojaan. Vähän niin kuin vanhoja vaatteita kuteina räsymatossa!

Haluaisin tietenkin esitellä nämä iloiset ja mieluisat värioksennussukat järkkärillä kuvattuna ja jossain kivassa miljöössä keimailemassa, mutta mulla on vain yksi toimiva jalka, flunssa, ja täällä alkaa ikkuna- ja oviremontti. Mun arjenhallintakyky sanoo poks!

Tänään toikkaroin köökin puolelle etsimään jotain syötävää enkä oikein löytänyt, ja ei tässä härdellissä kukaan ole ehtinyt mulle ruokaa ajatella (ja ilman kävelykykyä sitä on vähän paha lähteä hakemaankaan). Tolskattuani kävelykepillä kissan ruokakupin nurin sain kuitenkin kahvit pöräytettyä ja ajattelin, että mitäs siitä, jos jäi Ehtoisan vitamiinit tältä päivää saamatta. Suhteutetaanpa kansakuntamme vanhuksiin ja heidän liikkumiskykyynsä. Heti oli asiat suhteellisen kunnossa.

Inspiraatiota sain tuon linkkaamani blogin lisäksi salikaveriltani, joka on käynyt läpi samankaltaisen leikkauksen. Hän kertoi viihtyneensä verhoutuneena pelkkiin boksereihin ja villasukkiin. En harrasta boksereita, joten hankin miesten urheiluosastolta sortsit (koska naisten pikkuruisilla urheilusortseilla on mielestäni osuvampi nimitys: stringit) ja tein nämä sukat.

Kyllä kelepaa.


Pointsina on, että kuvioina on useampia Marimekon kuoseja. Huom ja hoks, eivät muuten ole tylsät sukat tehdä, sillä toisen sukan valmistuttua ei tarvitse tehdä toista samanlaista. Jee!


Olen toiminut itse sukkamallina ja tässä onkin näkyvillä asentovalikoimani.


Jumppana sain punnerrettua sukat vielä jaloistakin ja tässä ne nyt ovat ihailtavananne. Tadaa! Tyylikästä? No ei. Hauskaa? Todellakin!


8 kommenttia:

 1. Musta ne on tosi hauskat! En tiedä, mitä tyylikkyyteen asti pääseminen sitten vaatii, mutta ihan tosi mainiot sukat ovat.

  Sitä paitsi ilman villasukkia ei tule mistään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin mullekin annettiin ymmärtää, että vaikka boksereiden lahkeista saattoikin välillä jotain pilkahtaa niin varpaat eivät pilkahtaneet. Vertaistuki on voimaa myös toipilaalle, kätkin villasukkaviisauden sydämeeni.

   Poista
 2. Tsemppiä paranteluun ja arjen hallintaan! Ja minustakin iloiset sukat :)!

  VastaaPoista
 3. Tosi hauskat sukat.Näitä täytyy minunkin kokeilla, kun tuskattuttaa aina toista samanlaista vääntää.Ja muutenkin saa olla luova:)

  VastaaPoista
 4. Ai kun somat! Eriparisukat on meilläkin hot. :D Vielä kun osaisi sommitella noin hienot kuviot!

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...