torstai 1. marraskuuta 2012

Laulukalamekko

Tämä laulukalakuosi meni kansaan kuin häkä, taisi loppua melko pian. Itse en ollut tästä kiihkoissani, mutta kun näin livenä, näin myös tämän ihanan yönsinisen pohjavärin ja halusin sitten palan. Tuloksena liivimekko Lindexin mekosta piirretyllä kaavalla.

Kangas on joustofroteeta Seliasta.

Mutta mikä parasta, olin niin reipas, että sain ommeltua tyttärelle Vaatekaapin Perusosan eli vaatteen, joka tarvitaan, että muita vaatteita voi käyttää. Se on siis tuo valkoinen pusero (Nanson palatrikoota Löytö-Palasta). Vaateasioita olen pohtinut omankin kaappini kohdalla ja juurikin näitä perusosia (muuten en ole vaatteiden suhteen loputtoman shoppailuhenkinen, viittaan sekä rahatilanteeseen että muihin intresseihin...ei tosin valitettavasti tarkoita sitä, ettenkö olisi joiltain osin turhamainen).

(Ja ei taas mietitä kohdistuksia sen kummemmin...Mulle on vähäisen kangasmäärän omistaessani tärkeintä lähinnä se, että kuviot asettuvat vaatteeseen kivasti. Mutta onneksi maailmassa on paljon parempia ompelijoita kuin minä.)No joko saa mennä.....?


Liekö tässä laulukalan esikuvaa? Tällaisia multa löytyy kotoa kolme. Nämä tyypit ovat sateenkaarikirjoahvenia ja ovat majailleet kortteerissani reilut neljä vuotta.


p.s. Blogissani on käynnissä arpajaiset, osallistu ihmeessä! Osallistua voivat myös anonyymit, kunhan jättää nimimerkin.

8 kommenttia:

 1. No ei nuita kohdistuksia katsele kuin ompelevat itse tekemistään vaatteista..!! Kuka katsoo kaupan vaatteen kuvion kohdistusta? En minä ainakaan. ;) Toki omissa joskus tosiaan rassaa joku kohta, mutta hui hai, eipä ole iso asia! Juu, ja pitääkin käydä osallistumassa arvontaasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, jos puhutaan siitä, mikä ENITEN rassaa, niin saumurillani tehdyt heikot saumat. Kohdistus on pientä :D

   Poista
 2. On nämä vaan hauskoja nämä kalat! Tulee aina mieleen niin hauska retrolelu, jota lapsena vuorotellen vedettiin perässä serkun luona. :) Kunpa tämänkin saisi toteutettua vaatteeksi asti eikä jäisi hyllylle notkumaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinäpä viikonlopulle rojekti ;) Joustistahan on niin unelma ommella, että muuta ei tarvita -- idea vaan, heh.

   Poista
 3. mä kans ihastuin tuohon kankaaseen! odottelen omaa palastani kotiutumaan äitini myötä sit joskus... ihanan, ihanan liivarin siitä olet saanut loihdittua!

  VastaaPoista
 4. Ihana mekko. Tän oon taas mieltänyt muka tyttökankaaksi, mutta nyt kun sitä katselee, menisihän tuo hyvin meidän pojallekin. Oon vissiin vähän liian ennakkoluuloinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tais olla ainakin Ruttu-Nutun blogissa tästä juurikin pojille. Itsekin mietin, ompelenko lopusta jotain pojalle vai keksinkö jotakin muuta...

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...