keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Käsihaasteita

Vielä lisättävä sellainen pikkuinen lisähaaste näihin puuhasteluihin (ei koske kutomista tai ompelua, mutta suurin piirtein kaikkea muuta): mun käden iho on niin huonossa kunnossa, ettei sillä sais tehdä yhtään mitään. Sain eilen käytyä ihotautilääkärillä, koska ihottuma oli levinnyt kämmeneen ja alkanut tehdä ihme rakkuloita.

Kotirouvakätöseni ei kyllä rohkaise minkäänmoiseen puuhasteluun. Nyt on kuitenkin hoito-ohjetta seuraavaksi puoleksi vuodeksi (ja kyllä minä sitä aiemminkin olen kortisonilla sivellyt).

Nyt sitten pitäis olla niinku Freddy tai Michael Jackson, aina hanska kädessä. Siis: joka kerta kun käsi pitäisi kastella tai altistaa jollekin, puuvillahanska käteen, sen päälle vinyylihanska, sitten spontaanisti hommiin!

3 kommenttia:

 1. :( Mää haluan tietää mitkä ne ohjeet on että osaan jollekkin sitten neuvoa hyvin.

  VastaaPoista
 2. No voihan harmitus :( Tuo kortisoonihoitokin on aina jokseenkin arveluttavaa hommaa, itsekkin siihen joudun aika ajoin turvautumaan ja aina tuskailen että miksi miksi. Mitään luontaistuotetta en oo harmikseni kuitenkaan vielä onnistunu löytämään joka toimis yhtä hyvin.

  VastaaPoista
 3. H-L, sun neuvot oli hyvät, ei niissä vikaa ollut! Töljäsin ite kortisonin pelossa semmosta kevyempää kortisonivoidetta kuin mitä neuvoit. Mutta toki sain ihotautilääkäriltä tarkat ohjeet elämäntapoihin liittyen, koska sillä on itellä sama! Viikon tauko kotihommista on tehnyt ihmeitä. Mutjoo kerron sitte, jos haluat hifistellä.

  Mitkä ne kortisonin haitat onkaan, paitsi ihon ohentuminen...?

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...