lauantai 21. syyskuuta 2013

Rapunzel from the Block

Teini-iässä olin pöyristynyt Disney-hahmojen yksiulotteisuudesta ja siitä, kuinka monikansallinen höttö mädättää pään.

Nykyään viihdyn taas piirrettyjen parissa, joskin kaikki oheistuotteet ällöttävät edelleen. Kiemurtelin eilenkin illalla, kun pitkästä aikaa esikoinen halusi, että hänelle luetaan sen sijaan, että linnottautuu itse sohvan nurkkaan kirjan kanssa. Prinsessat halusivat olla prinssinsä kanssa ja ooh, olipa ihanaa. Ärsytti se kanamaisuus. Mutta sitten taas toisaalta olisiko prinsessan pitänyt tuskailla välilihan leikkausta, lomautusta tai salasuhteita? Nöyrryin ja luin jopa hieman eläytyen.

Näistä nukeista tykkään. Ja niistä elokuvista, kun kuljettavat minut ja tyttären maailman eri kolkkiin. Kyllä tällaisella kyynisellä kääkälläkin kyynel tirahtaa, kun Pocahontas laulaa (joskin hieman epävireisesti) Tuulen värit. Ihanaa.

Paikallisissa ompelupiireissä tehtiin meikän järkkäämä yllätyspakettivaihto eli lähetettiin arvotulle henkilölle noin 10 euron arvoinen kangas- tai ompelutarvikepakkaus omista kätköistä. Tässä toinen saamistani kankaista, Ikasyrin kruunuvelouria. Mulla on ollut tätä mutta ei se mitään, tykkään kyllä ja tällainen syntyi.

Kuulemma Tähkäpään eli Tähkiksen lempivärejä ovat violetti, vihreä, vaaleanvihreä, vaaleanpunainen ja keltainen, joten sitä keltaista nyt sitten. Vetskari kasaria tahi ysäriä.

Kaava Rocking'skidin Disney Animator nukenvaatteet -FB-ryhmästä *kröhöm*.


5 kommenttia:

  1. Disney animator nukenvaatteet FB ryhmä!Pyhä Ristus :-D!

    VastaaPoista
  2. ihana jumpsuitti! - mä kans tuskailen noiden kanamaisten satujen kanssa, vaikka meillä tyttö tykkääkin enempi dinoista, autoista ja saduissa Piilomaan Pikku Aasista sekä Rosvosadusta (Kardemumman rosvot tjtn). ärsyttää silti esim. Prinsessa Ruususessa, Tuhkimossa yms. se stereotypia...

    VastaaPoista
  3. Aivan huippua tekstiä taas. " Ärsytti se kanamaisuus. Mutta sitten taas toisaalta olisiko prinsessan pitänyt tuskailla välilihan leikkausta, lomautusta tai salasuhteita?" Nimenomaan :D

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...