torstai 12. syyskuuta 2013

Muutama eskarilaisen pusero

Perusompeluna muutama pusero eskarilaiselle, joka on vaihtamassa isompaan vaatekokoon. Nämä ovat lojuneet keskeneräisinä jo jonkin aikaa, kun en ole saanut aikaiseksi. Nyt energiaa on taas hieman enemmän ja puuhasteleminen tuntuu kivalta.

Lapsia ei ole kiva kuvata, koska he eivät tykkää olla kuvattavana sääntöjen mukaan: "hei oo vaan ihan paikallas, ettei sun pää näy". Ja valokuvat ovat typeriä ja päättömiä ja ties missä valossa otettuja hätäisiä räpsäisyjä, ja kauniistikin laskeutuva vaate onnistuu näyttämään karsealta.

Tässä Znokin trikoosta pusero, kangas Hannan Kankaasta. Kaavana Ottobren Roundabout.


Marimekon trikoota, kaavana Pupunen. Tosi siro ja sievä kaava, siis livenä...Znokin trikoota Lieblingsstücke-putiikista, sitä en tiedä, miksi kuva näyttää tältä...aargh. Vaikka en olekaan kuvahifisti, ärsyttää, jos sievässä mallissa näyttää kaula-aukot epämääräisiltä tai koko vaate ihan oudolta...


No, siinäpä oli tämän aamun päättömien pikkutyttöjen kokoelma. Keitän kupin teetä ja laitan sekaan hunajaa, syön pari voileipää ja kotimaisen omenan ja suuntaan päivän haasteisiin.

5 kommenttia:

 1. kivoja paitoja ja tiedän tuon kuvaamisen tuskan... välillä käynyt mielessä Neidin nukuttaminen toimenpiteen ajaksi (no ei ihan oikeasti...)

  VastaaPoista
 2. Nätit paidat, erityisesti tuo alimmainen on mieleeni :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi vau! Selvästikin energiaa taas on. Kolme paitaa, hieno saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tosin olin aloittanut nämä jo heinäkuussa :)

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...