keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kukonaskelin

Tämä kangas puhutteli mua pitkään, mutta pidin väriä ongelmallisena. Aina pyöräillessä muutun aivan punaiseksi, ja jos kasvojen lähellä on punaista, niin lopputulos on paloauto.

Heti en ymmärtänyt, että voisihan tätä kangasta sijoittaa alakertaankin.

Onneksi tuli laiskisteltua ja katsottua vitoskausi Mad Meniä, sillä sain siitä fiiliksen toteuttaa kynähametyyppisen ratkaisun. Tällainen on helppo ommella. Lisäsin vielä toisen hameen vyön, jota voikin vaihdella hameiden välillä.

Kangas on Majapuun neulosta ja soveltuu mainiosti tähän käyttötarkoitukseen. Mulla on yksi vastaavanlainen hame collegekankaasta ja toimii niin älyttömän hyvin, mutta kaipaa ehkä tuon vyön.


8 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Mullakin on pätkä tätä, enkä oikein oo keksinyt mitä siitä tekisin, mut tää ois potentiaalinen vaihtoehto. Ja helpompi toteuttaa kuin läpällä jakkupuku pikkutytölle, jota ensin mietin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luulen että ensiksi mainitulla vois olla enemmän käyttöä :P

   Tein samasta kankaasta vyönlenkitkin yhteensä viisi kappaletta, kaksi eteen ja kolme taakse, mutta voihan ideaa tietty soveltaa vaikka miten. Mun ei auta kuin seurata sun blogia, josko näkisin sun version jonain kauniina päivänä sieltä!

   Poista
 2. Todella kaunis ja istuva hame. Ja vyölenkit kruunaa kauniisti. Ennen kuin edes luin tuon Mad Men- jutun ajattelin, et tää on niin mad men-tyylinen, joten osui ja upposi! :D

  VastaaPoista
 3. Upea vaate. Hame istuu kuin hansikas ja siinä on menneen ajan glamouria. Ihana.

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...