keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Villatakki talveen

Heti aluksi tunnustan, että tämä ei ole omaa tuotantoa. Äitini sai valmiiksi villatakin, jota olin toivonut. Ohje on Suuresta Käsityölehdestä ja lanka Debbie Bliss Paloma, väri metsänvihreä, sekoitus alpakkaa ja mohairia.

Uusi lisä vaatekaappini perusosiin ja ihana päällä nyt, kun pakkasta on jo lähemmäs kymmenen astetta. Ihan kuin olisi itse alpakka!

Langat tilasin Kimmervilla-putiikista. Tällaisen takin malli kannattaa kyllä miettiä tarkkaan, sillä mikäli haluaa hyvästä langasta, kalliiksi tulee. Minulle tämä oli syntymäpäivälahja.
5 kommenttia:

 1. Voi kun itsekin olisin alpakka näillä pakkasilla... Kyllä sinun kelpaa! :)

  VastaaPoista
 2. Lämmintä tässä on kaiveltava ylleen itse kunkin, uudessakin talossa tulee äkkiä vilu kun pakkaset alkaa eikä ole tottunut vielä. Inhoan.

  Mutta kaunis villatakki, saa nähdä tekeekö sitä itse koskaan akuisten koossa mitään neulejuttuja.. tuntuu että kun onniin tarkka istuvuudesta yms, niin ei edes vitsi kokeilla kun metsään menee kumminkin. Jos pipoja vain ja muuta pienempää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yks sellanen löysempi tekeillä. Elän uskossa, toivossa ja rakkaudessa että siinä istuvuus ei ole niin kriittistä. Kokonaisuutena sen pitäisi olla silti naisellinen malli...

   Toivossahan on hyvä elää. Turhautuminen voi olla kyllä eri luokkaa, jos ei istu...

   Poista
 3. Ihana! Käys vilaseen mun blogia. :) http://ihmevaatecamini.blogspot.fi/2012/12/liebster-tarkoittaa-rakkain-tai.html

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...