tiistai 13. marraskuuta 2012

Myöhäissyksyinen viikon menu

Ihan ensimmäiseksi huikkaus, että tässä blogissa oleva arvonta loppuu tänään! (EDIT: Eikä lopu, sekoilin.) Pääset osallistumaan arvontaan vaikka oikeassa palkissa olevasta kuvasta.

Kesän korvilla nappasin kuvan jokaisesta tehdystä ruoasta viikon ajalta. Uhosin tekeväni saman talvisempaan aikaan, kun ainekset ovat vähemmän freshit. Tämä on melko lailla peruslista työssäkäyntiarkena, kun kaikki syövät yhden ruoan muualla.

Jos kiinnostaa, tämän saa napata omaan blogiinsa haasteeksi. Sellainen toive on, että jos joku tekee haasteen, niin vinkkaa siitä mulle tänne blogiin, koska mua kiinnostaa muiden ruokalistat. Tiedän, että moni inhoaa ruoka-aiheita niin kotiarjessaan kuin akkainlehdissäkin. Mulle ruoanlaitto on parhaimmillaan arjesta pakenemista, ja normaalisti no, parhaimmillaan ehkä hengähdyshetki, heh. Muiden ruokalistat mua kiinnostaa edullisten käytöntöjen, ideoiden ja oikopolkujen (monesti laiskuus/kiire/motivaationpuute vaivaa) vuoksi. Kaikki einespöperöt tänne siis!

Ma: Porkkanakeitto
 Ti: Hernekeitto (näyttää vähän yrjöltä, mutta on itse tehtynä aika hyvää)


Ke: Se Kuuluisa avokadopasta arkimalliksi sovellettuna (tuo linkki ei ole alkuperäiseen reseptiin, mutta alkuperäinen löytyy siis Safkaa-kirjasta)

To: kiusauseines

Pe: Suppilovahverorisotto
La lounas: spagetti bolognese soijarouheesta

La päivällinen: sekava paistos bulguria, kasviksia, oliiveja, papuja ja fetaa

Lopuksi vielä punajuurimuhennosta, puikulapottuja, ruusukaalta ja kermaviiliä

Ei näytä arkieväs samalta kuin ravintolassa, heh.

En ole koskaan ollut oikein lisukkeiden väsääjä, mutta syön sitten marjoja tai ne kasvikset mukana ruoassa.

5 kommenttia:

 1. mie en ole ikänä oppinu tuota ruusu kaalia syömään. on kuulema tosi hyvää kun ei ole liian vetistä. itsehän olen sitten aina saanut sellasen vetisen klimpin lauatselle joka maistuu lähinnä pohjaan keitetyltä kaalilaatikolta. Voi sinä taitava kaalinkeittäjä. opettappa minullekkin sen ruusukaalin salat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se maistuu joskus ihan hikisukalle. Niitähän voi syödä raakanakin, joten käytin niitä vain vähäsen aikaa jokusen minuutin vedessä, että ne jäi rapsakoiksi. Olivat silti kypsän oloisia ja hyviä, eivät maistuneet yhtään pohjaan keitetyltä kaalilaatikolta :)

   Poista
 2. Mut eihän tänään ole 18.11....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä sekoilin ite päivällä, muistelin laittaneeni tasan kaks viikkoa aikaa enkä sitte ottanu silmää käteen... :P Eli sunnuntaihin asti tämä on!

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...