maanantai 19. marraskuuta 2012

Vaihtoehtoisia blogeja


Löysin tällaisen kuvan kissaa hoitaneen kamun FB-sivulta (terkut vaan! toivottavasti hra Utelias ei traumatisoinut). Olin viikonlopun kyläilyreissulla etelän suunnassa ja vasta tässä palailen arkeen. Kissa on näköjään auttanut sikäläisissä puuhissa.

Arvonta on päättynyt, mutta palasin yöllä enkä ole siis ehtinyt ajatellakaan arvonnan suorittamista. Palailen asiaan tässä alkuviikosta nyt kuitenkin, kunhan saan vähän unta palloon, pyykkiä pyöritettyä jiiänee. Lukijoita on tullut lisää, se on kiva! Lukijoiden lisääntyminen arvontojen kautta on sillä lailla käänteinen juttu, että samalla tulee mietittyä, pitäisikö blogissa olla jotain Tasoakin. On aivan mahdotonta yrittää miellyttää kuvitteellista lukijajoukkoa, mutta silti näiden pohdintojen parista yllättää itsensä toisinaan.

Näiden mielessäni häivähtäneiden blogistressiaatosteni (huom! vain häivähtäneiden...en suostu taipumaan liialliseen itsesensuuriin) kunniaksi paljastan nyt muutaman blogi-idean, joita olen näiden houreisten puuhastelupohdintojeni sijaan haaveillut blogien, ehkä superanonyymien salablogien, sisällöksi.

Kaapissa lymyävä design-fani 

Järkevän kuluttajan kehossani elää järjetön materialisti, joka ihailee designia ja hankkii vaivihkaa joskus jonkun tyyriimmänkin vaatekappaleen, noin niin kuin esimerkiksi. Blogissa esittelisin makuani, mielipiteitäni ja löytöjäni. Jo tämän tunnustaminen on noloa, koska en halua tunnustautua tavarassa kieriskelijäksi. Tällaisen kaapissa lymyävän alter egon esiin päästäminen blogin muodossa tuntuisi ihanan syntiseltä puuhalta. Mutta jos innostus lisääntyisi, lisääntyisivätkö myös paljastumisen riskit? MUOKS: Virpi Salmelta aika hauska kolumni "ekokuluttamisesta", sopii ihan hyvin tähän, hih hih.


Epäsovinnainen räyhääjä

Olisi ihanaa päästä laukomaan yhtä tiukkasanaisesti kuin mitä joskus mielessäni ajattelen. Epäsovinnainen räyhääjä rikkoisi tabuja niin yhteiskunnallisesti kuin yksityisen piiriinkin liittyvien ajatusten parissa. Olen teräväkielinen ja joskus myös -mielinen, mutta tämänkin puolen itsessäni pidän mieluummin piilossa kuin paljastan.

Lapsi- ja sisustusblogi

On tietoinen päätös, etteivät lapseni ole blogissa tunnistettavia ja etten keskity sisustusratkaisujeni tai -haaveideni esittelyyn muuten kuin niiden liittyessä johonkin puuhasteluproggikseeni. Toisinaan olen silti kateellinen ihanille sisustusblogeille.
  

1 kommentti:

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...