tiistai 20. marraskuuta 2012

Arvonnan voittajat

Heippa vanhat ja uudet lukijat,

Pidin blogissani aivan vastikään arpajaiset ja nyt paljastan arvonnan voittajat. Palkintoina oli kaverini tekemä vapaavalintainen amigurumi periaatteella "vain mielikuvitus on rajana" sekä miellyttävän tuntuiset, hienostuneet ja lämpöiset kämmekkäät syssyn ja talven viimoihin. Kämmekkäät ovat Ululai-merkkiset ja valmistettu Suomessa, samoin tietenkin amigurumit ovat ihan paikallista tuotantoa.

Mainoshenkinen en blogissa tämän kummemmin ole eikä minusta sellaista tule, mutta ymmärrätte varmaan, että minusta on tosi hienoa, että kaveripiirissäni puuhastellaan tällaisten juttujen parissa ja siksi halusin nostaa heidän hienoja tuotteitaan esille arvonnan myötä.

1. PALKINNON eli amigurumin voitti nimimerkki

Purlina

Oijee! Onnea vaan Purlinalle. Ota suoraan yhteyttä tekijään osoitteeseen jenni.traskelin@hotmail.com ja esitä toiveesi hänelle.

2. PALKINNON eli kämmekkäät voitti nimimerkki

Bikke

Onnea Bikke!

Minä käyn blogistasi katsomassa, onko sinulla siellä sähköpostiosoitetta. Jos ei, otathan minuun yhteyttä vaikkapa kommentoimalla tähän postiin ja laittamalla s-postiosoitteesi. Minunkin pitäisi laittaa blogini etusivulle oma osoite, ehkä jonain päivänä :)

Kiitos hirveästi arvontaan osallistuneille! Pitää käydä kurkkimassa myös uusien lukijoiden blogeja, kunhan tässä joutaa...

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit, mahtavaa! Mä en oo oikeesti ikinä koskaan voittanut missään mitään :D Otan heti yhteyttä tekijään. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esittelehän sitten amigurumi vaikka blogissasi, kunhan se valmistuu :) Tai no ehkä sen löytää tekijänkin blogista, mutta hieman oon tosiaan utelias :)

   Poista
 2. onnea bikkelle!!tuolle onnettaren suosikille..

  VastaaPoista
 3. No sitä mä nyt kyllä olen!! Heti lotto vetämään :))

  Haluan Emma w..luonnon valkoisena tahi valkoisena en oo nyt niin ronkeli ku yleensä olen.. Voi postipoikaa :)))

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...