perjantai 29. heinäkuuta 2011

Järkytyksiä elämäntapakanavalta

Kuumeisuuteni ja sittemmin ihan vaan kovin veemäinen yskäni ovat johdattaneet mut katsomaan ns. elämäntapakanavia. Livillä on eri teemoja, joita olen illat pitkät katsellut.

Tänään tuli kaksi täyttä järkytystä peräkkäin. On kammottavaa huomata, että rentoutukseen tarkoitetut ohjelmat ovat täysin omien periaatteiden vastaisia. Istuin syvällä nojatuolissa, haaveilin vielä yhdestä kinuskikarpalomuffinssista ja ihmettelin maailman menoa.

1. ohjelma Piha kuntoon
"Ystävälliset" naapurit olivat hälyttäneet pihapartion paikalle, kun naapurin piha oli aivan kauhea, siis suorastaan rehevä! Etupihalle olivat kehdanneet istuttaa pensasaidan niin, että se peitti näkymää taloon, ja guusibuut uhkasivat suunnitteilla olevaa kaljua ilmettä. Olipa vehreyden sekaan livahtanut vieläpä rikkaruoho (god forbid) jos toinenkin! No, ei muuta kun kaivinkone laulamaan ja kaikki mahdolliset masiinat tontille huseeraamaan. Lopputulos: siirtonurmea, pihakiveystä, betonilaattaterassi, sorapäällysteinen alue perheen pojille ja yksinäisenä töröttäviä maltillisia istutuksia. Ihanaa, tämä muutti elämäni, itki höynäytetty emäntä.

Byhyy! Toisena päivänä ohjelmassa satoi, jolloin juontaja oli aivan onnessaan että "mother nature strikes -- but we strike back!" Olin sanalla sanoen järkyttynyt. Vaikka ohjelma on jenkkiläinen, vahvisti se epäilyjäni yleisestä esteettisestä silmästä: piha on sitä kivempi, mitä VÄHEMMÄN luonnolliselta se näyttää.

Toisessa ohjelmassa ihan vaan uudistettiin jonkun 52-vuotiaan harvahampaisen brittinaisen leegot, naama, tukka ja pukeutuminen. Yli puoli ohjelmaa joutui katsomaan äärimmäisen epäedullisesta kuvakulmasta otettuja otoksia naisen kolvista tai actionia, jossa poistetaan mätiä hampaita. Lopussa wow, miehet luulivat häntä 44-vuotiaaksi! Rumasta noita-akasta tuli sexikäs pimu Killah-farkuissa!

Ei voi mitään, että pihan runtelemisen jälkeen olin jo traumatisoitunut, mutta kaikkea roskaa sitä.....

2 kommenttia:

  1. Hei, et sentään nähnyt sitä ohjelmaa naisesta, jolla oli rumat hampaat ja naamassa ryppyjä ja sitten se käytettiin kauneusleikkauksessa ja laitettiin ne Killah-farkut ja johan alkoi elämä kukoistaa.

    VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...