sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Nuha-ajan puhdetoimintaa

Valmiiksi saatettu käsityö!!!

Lapset lähtivät eilen isovanhemmilleen kylään ja tarkoituksena oli tietenkin olla ahkera kodin raikkoaja, mutta tuhisinkin sohvannurkassa nuhaisena ja kudoin samalla keskeneräisen sukan loppuun. (Ja katsoin viisi jaksoa Dexterin viimeistä kautta putkeen.)

Olin jo pitkään haaveillut palkitsevani itseni sievällä sukkakuvalla, kunhan olen tehnyt sukkaparin valmiiksi, mutta ei siitä mitään tullutkaan. Voin kuvien yhteydessä silti kertoa, mitä olisin halunnut kuvata sen sijaan, mikä lopputulema olikaan.

Lanka on Arne & Carlos Regia 4-ply Design Line, käsittämätön nimi, miksi kukaan paiskaisi tuollaisella nimellä kivaa lankaa. Vai kuvaako se jotenkin langan hämärää identiteettiä, mene ja tiedä.

Värimaailma ei tässä langassa ole omaani mutta onpahan pirteä.

Tässä aiempi kuva, jossa toinen sukka on vielä tekeillä.


Tässä sen sijaan oli tarkoitus olla kirkkaat värit ja hangen hohdetta. Tarkoituksena ei ollut ottaa kuvaa pää alaspäin ja käyttää suoritukseen kaikkiaan 2,5 sekuntia. Tarkoituksena ei ollut myöskään stailata sukkia collegehousujen kanssa. Mutta meneväthän nämä näinkin.


Yritän saada rutistettua viimeisiä hommia ennen joululomaa mutta se sujuu just näin hyvin. Oikealla kasa on joskus ompelemani tilkkupeitto, jonka alla sijaitsen.Tässä puolestaan kotityörintamalta. Vuorossa touhukas pyykkien lajittelu.


Viikonlopuissa nautin oikeasti niistä vähistä valoisista hetkistä, mitä kotona on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...