Kävinpä eilen kylässä ja söin hyvän mokkapalan, jota myös suklaapiirakaksi, suklaatortuksi ja mokkaruuduksi kutsutaan. Siis nämä nonparellipäällysteiset kuorrutetut neliöt, joita ei saa mistään kaupasta vaan ainoastaan kotitekoisina.
Tein taas kotona niitä sitten, ja jukoliste kaikki meni taas pieleen. Maku ei mätsää eilisen kanssa ja kakkuosasta tuli lättänä :( En taaskaan viittiny kuohkeuttaa, ku ois pitäny unirauhan turvaamiseksi käsin jaksaa kunnolla vispata. Leivonnassa mulla on aina sama harha että kyllä se siitä, se ei nimittäin koskaan siitä!
Joten etsintäkuulutan, onko sinulla reseptiä, joka olisi suussa sulava? Tässä vielä jotain kriteerejä, jotta puhuttaisiin samasta asiasta:
1) EI sama kuin brownie, taikina siis kuohkea, ja siihen ei tule suklaata
2) kuorrute ei liian väkevää eikä liian makeaa, mutta sitä tulee olla runsaasti (omasta tuli tänään liian väkevä)
3) kakkuosa ei silti saa olla liian kuiva
4) kuorrute on siis pehmeää, ei mitään kovaa koppuraa
Oon aatellu, että tässä syksyn mittaan alan pohtia tällä *köh* palstallani sisustusasioitakin. Mulla on nyt olleet mielessä muovieläimet, esimerkiksi. Mutta niistäpä lisää myöhemmin, kun saa hieman paremmin keskityttyä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!