tiistai 3. joulukuuta 2013

Raketti!

Minähän olen viime aikoina vihkiytynyt pikkupoikien sielunelämään, joka kylläkin on itselleni ikuisiksi ajoiksi salaisuudeksi jäävä. Ei se mitään, yhden tapauksen perusteella tiedän, että raketit ovat kova sana, ylipäänsä kaikki liikkuva, ja teinpä siis tällaisen pienen raketin piakkoin 1-vuotiaan kummipoikani ajeltavaksi. Äitinsä toivoi pojalle synttärilahjaksi kalsareita ja ne tuntuivat niin leimeiltä, että piti vähän kalsonkien lisäksi panostaa.

Psiuuh! Meno on niin äkäinen, että punaiset leiskat käyvät raketin peräpäästä ja tähdet vaan sinkoilevat. Raketin sisällä on kissan kaulapannasta irronnut kulkunen.Mustakuvioinen kangas Amy Butlerin Lark-kokoelman puuvillaa, kääntöpuolen tähti Michas Stoffeckeltä samoin kuin nauha. Sisällä vanua.

Niin minä viikonloppuna nurisin, että koneita ei ole ja kaikki on ankeaa mutta pääsinpä yllättämään tällä menopelillä, pah! Yritän pitäytyä itselleni annetussa lupauksessa, etten keksisi tuunata itse jotain ihan pikkasta jouluksi yhtään kellekään. Kyllä olisi siitä harmonia kaukana, sen sanon. Ei helkkyisi eikä välkkyisi. Pidetään tää tässä kulkusessa.

6 kommenttia:

 1. no tämähän on hieno raketti!
  itse olen tutustunut niin tyttöjen kuin poikienkin juttuihin ja tyttö pitää enemmän poikien jutuista (leikkiikin mielummin poikien kanssa) - no hyvä näin, mulle ne tyttöjutut olisivat olleetkin oudompia - ikuinen poikatyttö täällä siis - onneksi on muunkinlaisia mammoja ja ihmisiä ylipäänsä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sukupuoliroolien kaupallista pakkosyöttöä on kyllä aivan riittävästi. Olen itse vähän relannut roolien ajattelussa, etten ole kauhuissani isomman prinsessahaaveiluista ja pienemmän sählylämäreistä. Tietty vähän mietityttää, miten kaverit ym. muokkaa ajatuksia.

   Terkut sinne etelämmäs poikatytöille!

   Poista
 2. No onpas tosiaan vauhdikas!

  Mua toisaalta melkein ihan pikkuisen harmittaa, kun ei ole kummilapsia. Muksuille on niin kivaa tehdä kaikenlaista ja voisin kuvitella, että pojalle tekeminen olisi ainakin mulle mukavan haasteellista :) Tuolle neidille kun tulee jotenkin puolivahingossa tehtyä aika tyttömäisiä juttuja..

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...