perjantai 4. toukokuuta 2012

Kaukana, kaukana jossain...

Kyllä joustamattomat puuvillakankaat ovat tuhatkertaisesti ihanampia kuin trikoot keskimäärin. Mistähän johtunee? Yksi suosikkisuunnittelijoistani on Heather Ross, joka on suunnitellut muun muassa japanilaiselle Kokkalle.


Tein tyttärelle tällaisen lyhyehkön mekkosen, tai ennemmin kesäpaidan pidettäväksi hamosten ja leggingssien kanssa. Itse asiassa leikkelin samaan syssyyn pitkähihaista paitaa tämän alla pidettäväksi, mutten jaksanut ommella, kun tämän kankaan kanssa värkkääminen jännitti ja vei voimia. Eipä sinänsä mitään jännitettävää, koska kangas oli tosi jämyä.

Kaavana olen käyttänyt Ottobren Little Roses -mekkoa, mutta tein lyhyemmän. Helmaan lisäsin ompelijatädiltäni saamaani kierrätettyä pitsiä. Se tuo tähän hieman lisää tyttömäisyyttä.

Kangas on tosiaan Kokkan ja Far Far Away III -sarjasta. Kaikki Far Far Awayt ovat minusta aivan ihania ja ruskea on tyttäreni lempiväri, joten toivottavasti pitää tästä tunikasta. Kankaan on kyllä nähnyt. Tässä Nashville-kankaassa seikkailee pikkuruisia lehmityttöjä, jotka leikkivät hevosilla. 
 Tässä vielä salamakuva, jotta tulisi toisenlainen vaikutelma ruskean sävystä. Olen tilannut kankaan saksalaisesta Frau Tulpesta, joka tuli tutuksi syksyisellä Saksan reissullani. Frau Tulpesta tilaan toistekin mielelläni, kunhan olen tarkkaan harkinnut, mitä tarvitsen. Itselleni on jemmassa kahta Heather Rossin kangasta ja tarkoitus onkin, että ompelen niistä itselleni kesäpaidat. Kaava vaan pitää tehdä itse ja olen vältellyt sen tekoa syksystä saakka.

4 kommenttia:

 1. voi kuinka ihana - todella ihana kangas!!!

  VastaaPoista
 2. Ihana. Itse rakastan Butlerin lisäksi esim. Heather Bayleyn ja Michael Millerin puuvillakankaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Bayley ei taida olla mulle tuttu, pitänee googlata...Musta kans Michael Miller on kiva. Löysin kerran Löytö-Palan palalaarista Michael Milleriä!

   Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...