tiistai 3. tammikuuta 2012

Sienimetsän pusakka

Trikoihin liittyvä kuosihulluus alkaa olla ohi ja raglanmaniassa
surautellut tekeleet odottelevat nyt rauhassa käyttäjänsä
kasvua...ja viimeistelyä, kröhöm...

Tässä ennen joulua aloittamani fleecepusakka, johon yhdistin Kangas-
Mallasta hankittua fleeceä Jny Designin trikoohon. Koko on 80 cm ja
kaava on sovellettu. Toisella puolella Kam-napitus.

Oli kiva palata ompelukoneenkäytön pariin. Saumurin kanssa iskee
välillä hulluus ja nopeus korvaa laadun!

4 kommenttia:

 1. täähän on hauskasti yhdistetty!

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno yhdistelmä ja lämpöisen näköinen paita! Siis onko mahdollista parantua kuosihulluudesta kokonaan vai onko sulla jokin väliaikainen oireettomuuden kausi vain? :) Ne tekemäsi Villit viikingitkin olivatkin kyllä tosi herkullisen värisiä. Ja se esikoisen aamutakki oli myös ihana. Olin katsellut samaa kaavaa aiemmin, josko tekisin T:lle, mutta en sitten alkanut. Olen joskus miettinyt Kommentointiasioista samaa kuin sinäkin seuraavassa postauksessa, mutta totesin, että blogini on mulle muistikirja, kävipä siellä ketään tahi ei :) Mutta sen tosiaan huomasin taannoin, että aktiivisempi toisten kommentointi sai aikaan kommentteja ja myös esim. Oulun neulojissa aktiivisempi osallistuminen.

  VastaaPoista
 3. Mulla on siitä kylpytakista valmiina kaava, jos innostut. Se on musta aika lyhyt malli, jonka hihoja voi kääriä (vuori tulee kauniisti esiin), joten toimis varmaan niinkin isona kokona kuin mitä tein.

  Nuo kuositrikoot on sellasia, että kun on opetellut ompelemaan, niitä urakoi saumurilla kovaa kyytiä, mutta niistä ei tuu sen kummempaa vau-tunnetta kuin mitä ne on pakalla. Sitten taas esim. Amy Butlerin kankaasta tekemäni sininen mekko sykähdyttää esikoisen päällä ihan eri tavalla. Puuvilla puhuttelee muutenkin jotenkin ihan eri levelillä :P Mutta en usko pääseväni kuoseista eroon...

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...