keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Hive-hame

No niin, rykäisin itselleni hamosen! Ja tässä ensin kuva kankaasta...Paitsi että linssilude iski jälleen. Uusi yritys:Löysin tämän puuvillakankaan eilen Löytö-Palasta. Tämä on nimeltään Hive, suunnitellut Patty Young Michael Millerille. Flora & Fauna -kokoelmasta. Kaavana Ottobren idea (en muista numeroa, mutta voin lisätä kysyttäessä) ommella kuminauhalankaa (?) alalankana yhdeksän kiekkaa sentin välein kankaan yläreunaan. Tähän riittää 50 cm kangasta, jonka leveys on 145. Tämän oli n. 135, joten ei tarvitse olla aivan liian niin leveä. En ole täysin tyytyväinen poimutuksen löysyyteen, mutta eipä ainakaan purista. Katson vielä, modaanko jotenkin vai pysyisikö päällä ihan näin. Kangas sattui kouraan piipahduksella aivan sattumalta ja siihen nähden tykkään, sopii vähän niin kuin väreistä ja hullutuksista tykkäävän aikuiseen makuun, kun pohjaväri on hillitty harmaa-musta. Vitosella hame, ei paha!

Loppuun vielä sovituskuva:

3 kommenttia:

 1. No jopas, pitäisköhän kokeilla. Samalla idealla vois tietty tehdä kokomekkosen, niin että poimutukset olisivat rinnuksen kohdalla ja mekko maahan saakka! :) Ja olkaimet varmuuden vuoksi mukaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin varmaan vois! Niin mitenkä varmuuden vuoksi? :D Mulla tuli ainaki poimutuksesta jotenki löysä, se ois pitäny joka kerta kurvata päädyssä seuraavalle "riville", ei siis katkaista lankaa aina päädyssä, mutta mun ainaski piti puolata aina välillä lisää sitä kuminauhalankaa...Mutta nyt mulla on hame toista päivää peräkkäin päällä, eli sen mitä vyötärönapakkuudessa hävisin niin pitomukavuudessa voitin.

   Poista
 2. Kiva hame! Kangas on aika ihana.
  Mä tein viime kesänä mekon jossa oli kuminauharypyrystä vyötäröllä. On kyllä oikein mukava päällä. Pitäisköhän hame munkin väsätä. Helppohan tuo on kuin mikä. :-)

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...