sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Ja arvonnan voittaja on...

ARVONNAN VOITTAJAT OVAT

Hanna ja
Anne!!!

Onnea voittajille. Ottaisitteko minuun yhteyttä...? Kommentoikaa tätä, jos ei onnistu. Hannalle lähtee toivomuksensa mukaisesti siemeniä ja Annelle lukemista, mutta katsotaan heidän kanssaan mieluinen voitto tarkemmin ja esittelen sitten vielä voitot täällä.

Moni ompelun ystävä löysi blogini arvonnan myötä. Toivotan tervetulleeksi blogin seuraajaksi ja toivon, että tulette toistekin pistäytymään. Tyylini on hieman rosoisempi kuin monen näpertelijän (olen aina ollut suurpiirteinen ja turhankin asenteellinen), mutta päässä muhii kivoja ideoita, joita toteutan uskallusjärjestyksessä :)

Veikkaan, että kasvukauden alkaessa ompeluhommat jäävät vähemmälle. Toivon silti, että palaatte toisinaan sivuilleni kurkistamaan, joko olen malttanut palata sisätiloihin!

Kommenttia muutamaan lukijatoiveeseen:

Toivottiin, että kirjoittaisin jotain tanssista. Aihe on aivan mieluinen, mutta voisin pyrkiä siirtämään aatokseni toiveen esittäjän blogiin kommenttina, jos mieleen nousee jotain jutunjuurta. Huomenna tanssit taas alkavat, joten puuhastelu jäänee hieman vähemmälle! Odotan kyllä jo suuresti. Luvassa on suuria liikkeitä, nopeaa jalkatyöskentelyä ja hikeä...

Kysyttiin myös koulutustaustastani. Taustani on akateeminen. Olen suorittanut maisterin tutkinnon humanistisessa tiedekunnassa. Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

Toivottiin myös, että ottaisin esiin kirjoja, joita luen. Minähän olen himolukija ja ajattelen tästä kirja-asiasta niin, että nostan kirjoja esille, mikäli ne ovat inspiroineet aivan erityisesti. Elämäntilanteeni vuoksi olen lueskellut tavallista vähemmän, mutta veikkaan, että rakas harrastus palaa kyllä pian...

Noin muuten jatkanen samoilla linjoilla kuin ennen arvontaa, mutta toki toiveita saa esittää jatkossakin!

Kiitos kaikille vierailijoille ja arvontaan osallistuneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...