tiistai 15. maaliskuuta 2016

Lasilöytöjä

Blogini viisivuotissynttärit menivät ohi vähän huomaamatta. Kaikenlainen puuhastelu jäi vähän telakalle, kun mielialaa voisi kuvailla v-alkuisella verbillä. Voi olla että omalla jaksamattomuudella ja yksitoikkoisuudella on tekemistä asian kanssa, mitään isompia ei ole sinänsä sattunut. Koska mielipaha ja alakulo eivät oikein istu sosiaaliseen mediaan, jätetään ne sikseen ja revitään irti siitä, mistä saadaan. Pohdin hieman myöhemmin, miten viisivuotiasta juhlisi.

Kävin viikonloppuna kirpputorilla lunastamassa joululahjani eli vapaan lahjakortin lasiostokseen kirpputorilta. Sain lahjan puolisoltani, joka tietää mun pitävän vanhasta lasitavarasta muttei osaa itse valkata sellaista mulle. Näin käytin lahjakortin.

Tätä Nanny Stillin Tiimalasia olin ihaillut jo jonkin aikaa, nyt hankaluutena on tosin sopiva sijainti, kun ikkunarempan yhteydessä revittiin ikkunalaudat huitsin kuikkaan.


Edullisempi hankinta oli tämä Oiva Toikan Fauna-lasi, jota itse suunnittelin käyttäväni yksittäisten kukkasten maljakkona. Aionkin kokeilla ensimmäiseksi tulppaaneja – tekisi mieli siirtyä narsissiaikaan, mutta minä ja narsissit olemme tehneet sopimuksen, etten hanki narsisseja sisälle, koska ne eivät pidä siitä. Ulkona ne kukkivat viikkotolkulla ihanasti. Kunhan joku auttaa mut kauppaan, aion kyllä piristää itseäni kukilla.


Täällä ei nyt tän kummempaa, mutta halusin huikata pienet kuulumiset. V-käyrä vähän kohollaan mutta mitä siitä, huomaan kyllä että tänään paistaa ihanasti aurinkokin ja kyllä sitä voi ihailla täältä sisätiloistakin, vaikkei askel vielä kovin pitkälle kanna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...