lauantai 27. helmikuuta 2016

Mekkotehtaan Inger

Kokeilin viimeinkin Mekkotehdas aikuisille -kirjan Inger-kaavaa, josta moni kotiompelija on surauttanut itselleen onnistuneen mekon. Minäkin pidän mallista. Hieman otin vyötäröltä sisään, mutta yläosa oli valmiiksi sopivan siro. 

Kankaana oli Nova Melina -bloggaajan ja käsityöläisen Karuselli-kaupasta hankittu Liberty of Londonin puuvilla. Ei mitään halpaa tavaraa mutta jösses, miten laadukkaan oloista. 

Kuvaus jäi tyttären harteille ja vähiten tärähtäneet valittiin...


Luen parhaillaan jotain sontaa, joka sopii hyvin tyttö_poika -ajattelumaailmaa vahvistamaan. En ole vielä päässyt mukaan kyseisen kirjailijan fantasiamaailmaan. Tässä teoksen tarkoituksena on peittää naama ja korostaa kaksoisleukaa, ja hienosti mielestäni onnistuttiin.


Ja huokaus, näin mekko viettää mulla vielä hengarissakin miten sattuu, kun en jaksa olla sielultani pedantti visualisti. Mutta nasta kolttu on kyseessä ja uskallan suositella ohjettakin, piilovetoketjupaininjalka kannattaa toki olla.


3 kommenttia:

 1. Tää on kyllä kaunis!! Ja hyvältä näyttää pikkumustakin. Vaate, joka multa vielä(kin) puuttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onko sulla muuten Mekkotehdas aikuisille -kaavakirja? Jos sattuisit vaikka tän kommentin lukemaan. Mietin, että ootko miettinyt minkään kaavan toteuttamista?

   Poista
 2. Hieno on! Täältä lueskelen sun kuulumisia... Toivottavasti jalka alkaa pikkuhiljaa paranemaan. BTW jos sulla jää Libertyn kankaista pikkupaloja yli, voisin mielelläni niitä itselleni hamstrailla korviksiin. Itsekin löysin kyseiset kankaat ja niistä tulee kyllä suloisia juttuja. Voisin sitten kiitokseksi tehdä jotain niistä sulle. Reijättömien korvien korvikset, käsirenkaan tai vaikka kaulakorun.

  Mutta hei tsemppiä sinne! Tiedän itse tekevänä tyyppinä, miten voi hajottaa loikoilu. Onneksi aika parantaa haavat.

  VastaaPoista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...