torstai 11. helmikuuta 2016

Eteinen: sisustuslehtien valhe

Pötköttelen tässä koipi ommeltuna ja lueskelen ajankulukseni muun muassa sisustuslehtiä. Kiinnostus torppaa epäkohtaan. Sisustuslehdet, ne ovat valhetta, ja valheista pahin on lupaus toimivasta eteisestä.Kirkkain silmin toimittajat uskottelevat, että kahden koukun naulakko on toimiva idis ja pettämätön kokonaisratkaisu, kun perheenjäseniä on neljä, vinhasti keskenään vaihtelevia vuodenaikoja neljä, kaikilla perheenjäsenillä harrastuksia per neljä... Ja sitten vielä v*ttuillakseen naulakkoon tai mihin lie leikkisään seinäkoukkuun on heitetty olkihattu lattialla rennosti oleilevien kesäsandaalien sävyihin sopimaan.

Grrrrrrrrrr!!!!!!!!

Kyllästyttää tuollainen pajunköyden syöttö! Haluaisinpa nähdä ne autotallit ja varastot, jotka kuvausten ajan toimivat kurahaalarien säilytyspisteenä.

On aivan käsittämättömän järjetön idea esittää, että eteinen voisi olla tavaraton. Mulle voi pakkosyöttää värien mukaan sävy sävyyn asetellut kirjapinot, vaikka koenkin, että moinen pikkusievistely loukkaa kirjallisuutta (vaikka myönnän, että värikoodatut hyllyt ovat seesteisemmän näköisiä). Mutta eteinen. Tässä menee raja. En pysty hyväksymään. Tässä en ole hiljainen tolkun ihminen.

Eipä mulla tällä kertaa muuta. Aion syödä jäätelöä ja katsoa telkkarista jotain höpöä. Aivosoluni tässä vielä tavoittelevat toisiaan lääkepöllyjen jäljiltä, ja toiminallisuuteni on käytännön syiden vuoksi rajattu vaakatasoon. Mutta kuten huomata saattaa, yhden naisen haasteeni toiminnallinen koti 2016 elää ja voi hyvin! Tällä kertaa se jakaa tunnustusta kaikille pikkueteisen omaaville henkilöille, joiden eteinen pursuaa sateenvarjoja, luistimia ja varvassandaaleja. Kyllä. Eteinen on tarkoitettu tulemiseen ja lähtemiseen. Älköömme antako sisustuslehtimafian vääristää tätä käsitystämme.

2 kommenttia:

  1. Amen! Saatoin nauraa ääneen, kun tämän luin. Meillä asuu viis ihmistä, joista kolmelle pitää olla kuravaatteet, toppavaatteet, varatoppavaatteet, väliasut, välikausivaatteet, saappaat, talvikengät, kengät, seittemät kinttaat jne jne. Ja meidän eteinen on niin olematon, ettei sitä voi ees eteiseksi sanoa, enemminkin sisäänkäynti josta tupsahetaan käytännössä suoraan keittiöön. Kyllä on kaukana seesteisyydestä se näky!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just! Ja kuuntelepa sitten selitystä karsimisesta ja vähemmällä tavaralla elämisestä :D Aloitettaisko vaikka kuravaatteiden karsimisella...ja seuraus on....? :D

      Poista

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...