tiistai 23. helmikuuta 2016

Ison tytön huone

Yhden naisen haasteeni Toiminnallinen koti 2016 jatkuu tyttären huoneen päivittämisessä ikää vastaavalle tasolle, eli otettiin seiniltä pois jotain vanhoja askarteluja ja lisättiin Ikea-kehyksiä, joita hommasin samalla reissulla, kun ihmettelin ruotsalaisten kykyä hyödyntää härkäpapuja.

Ajatuksena on, että lapsen sopii itse laitella sellaisia kuvia, miltä milloinkin tuntuu. Vaikuttaa tykkäävän systeemistä.


Tässä toinen uudistus, joka on ollut käytössä jo jonkin aikaa ja hyväksi havaittu: parvisängyn alaosa on otettu totiseen käyttöön ja yökyläilyt on nopea pistää pystyyn, kun patja on jo valmiiksi. Muuten peti pysyy yleisenä lekottelu- ja hengailupaikkana. Kätevä ratkaisu tämänikäisille, kun tykkäävät yökyläillä toistensa luona.


 Tässä vielä lähikuvaa. Tyttö halusi säilyttää timangit, jotka ollaan tehty vuosia aiemmin teippailemalla. Pari ajassa kärsinyttä poistettiin.


Lopuksi vielä mun säälittävä yritys säilyttää kesämekkojani, *tirsk*. Joka paikassa tulee nyt Konmari-järjestely vastaan ja ehkä tämä sai siitä inspiraationsa, joskaan musta ja Konmarista ei voi puhua samassa lauseessakaan.


Oli mulla kaikenlaisia aatoksiakin, mutta taidanpa pitää tällä kertaa kepeänä, jatkaa voi myöhemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...