torstai 28. tammikuuta 2016

Sisustusvinkki sänkylukutoukille

Täälläpä liehutaan taas lifestyle-henkisinä, ihan itseänikin päihdyttää! Keksin nimittäin mainion ratkaisun erääseen ongelmaan.

Olen saanut runsaasti rakentavaa palautetta kirja- ja lehtiläjistäni, jotka muiden paikkojen kohdatessa säännöllistä raivausta ovat se viimeinen saarreke, johon en koske. Kyse on siis makuuhuoneen yöpöydästä ja sängyn viereisestä lattiapaikasta, joka siistinäkin näyttää vähintäänkin tältä:


Kun olen tehnyt paljon töitä kotona, kaikenlaista työn oheismateriaalia on myös kertynyt *krhmn* sängyn paikkeille. En aio kertoa miksi, mutta muotoiltaisiinko niin, että työtäni ja nukkumistani erottaa usein päiväpeitto. No, tänäänkin kyllä kävin työpaikalla... (ja heille ahkerille tiedoksi, jotka nyt muljauttelevat silmiään, kun käyvät itse ahkerina töissä joka päivä, minäkin olen ahkera mutta tarvitsen nyt kovasti keskittymistä, ja kotona vötkistellen se on tällä hetkellä helpompaa).

Ratkaisu. Keksin sen: laatikko sängyn alle!

Ja näin siis toimin. Kun kirja herkeää käsistäni, se valahtaa auliina odottelevaan lootaan. Ja jääkö loota sitten sängyn viereen pönöttämään?


Ehei! Sehän hujahtaa tuosta noin vaan sängyn alle! Pois moite ja marmatus! 


Olen nero!!!!!!!!!!!!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tosi kiva, kun jaat aatoksesi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...